NOU TRÀILER

'Joc de trons' arribarà al final a l'abril amb la temporada 8

HBO programa l'estrena de l'última temporada de la sèrie d'èxit per a la primavera del 2019

game of thrones 19 s 5beaec195a33c / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Joc de trons arriba al final.Joc de trons No és per falta d’audiència, ni per falta d’idees, perquè els guionistes les continua tenint. Però tot acaba i Joc de trons també. A l’abril, HBO oferirà la temporada 8, els últims capítols de la sèrie d’èxit. I la plataforma presenta un nou tràiler amb una llegenda: "Cada batalla. Cada traïció. Cada aliança. Cada perill. Cada lluita. Cada sacrifici. Cada jurament. Cada mort. És tot #PelTron".

Notícies relacionades

Els seus fans, que són legions, no necessiten que els expliquin en què consisteix la sèrie, per més complicades que siguin les trames. I als qui no l’han vist, ‘rara avis’, les hi hauríem d’explicar en massa línies. Només unes breus pinzellades: està basada en la sèrie de novel·les Cançó de gel i foc, de l’escriptor nord-americà George R. R. Martin, el primer llibre del qual es titula Joc de trons i està ambientada als continents ficticis de Ponent i Esos, on tenen lloc violentes batalles pel poder i relacions en què abunda el sexe i la venjança.

Per a aquests pocs que no l’han vist, HBO té totes les temporades a la seva disposició. Per si encara us voleu enganxar a la febre de 'Joc de trons’.