bany de masses

Febre 'triunfita' a Barcelona

Unes 5.000 persones acudeixen a la firma de discos a Gran Via 2, 4.000 a Madrid i 3.500 a Saragossa

mdedios45731534 hospitalet de llobregat 03 11 2018 los concursantes de ot 18181103150029

mdedios45731534 hospitalet de llobregat 03 11 2018 los concursantes de ot 18181103150029

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els nois d’OT 2018 d’OT 2018han viscut aquest dissabte el seu primer bany de multituds. Els 11 concursants que encara segueixen a l’Acadèmia han sentit de prop el recolzament dels fans a Barcelona, Madrid i Saragossa, ciutats que aquest matí han acollit la firma de discos del primer recopilatori de la temporada del talent show musical.

La febre triunfita ha sigut màxima al centre comercial Gran Via 2 de l’Hospitalet de Llobregat, on la cua ha sigut quilomètrica, amb unes 5.000 persones esperant per veure de prop quatre dels concursants del talent show musical de TVE-1, els catalans Miki i Carlos Right, la canària Marilia i la malaguenya Marta.

La cita era a les onze del matí, però els fans portaven ja moltes hores d’espera. Alguns, des de les cinc del matí, com Natàlia, de 24 anys, que ressaltava que les tres primeres persones de la cua eren allà des de les 23.30 hores del dia anterior. “Però ha valgut la pena”, reconeixia amb alegria Anna, de 15 anys, amb el disc firmat de la seva admirada Marta a les mans. “Ha de guanyar. És única. ¡Marta a Eurovisió!”, corejava eufòrica.

Pares, germans i nòvios

Els fans no han sigut els únics que han pogut abraçar, besar i fer-se selfis amb els triunfitos, ja que els familiars dels quatre concursants han acudit també a la cita. Fins i tot els de Marilia, als quals no els quedava precisament gaire a prop l’Hospitalet des del seu poble de Gáldar, a Las Palmas. “Estic tan nerviós de veure la meva filla que ni recordo el que m’ha dit fa uns minuts”, confessava el pare de la jove, Manolo, abillat amb una samarreta amb la cara de la seva filla. Tampoc hi han faltat la seva mare, la seva germana i el seu nòvio, Ariday, que no s’oblidava que Marilia és aquesta setmana nominada. “Espero que la gent li faci costat”, afirmava.

La quilomètrica cua al centre comercial Gran Via 2 / ALBERT BERTRAN

Els que sí que tenen a mà l’Acadèmia són els pares i el germà de Miki, que viuen a Terrassa. “Ara mengem i sopem amb el canal 24 hores d’OT”, confessava Eloi, el germà petit del jove, mentre el seu pare admirava el llibre que Leila i Rocío, dues fans del català, havien imprés per al concursant, amb fotos i dedicatòries dels seus seguidors.

Tampoc hi han faltat Helena, la nòvia de Miki, els pares de Carlos Right i de Marta, ni el seu nòvio, Paco, que no sortia de la seva sorpresa que la gent volgués fer-se fotos amb ell.

Una hora més

L’èxit ha sigut tal que l’organització ha decidit allargar la trobada amb els triunfitos una hora més del previst, tot i que encara així han sigut molts els que s’han quedat amb disc, però sense firma, a pesar de ser-hi des de les vuit del matí.

Notícies relacionades

A Madrid, la convocatòria també ha sigut multitudinària, amb 4.000 persones que han acudit a veure María, Alba Reche, Famous i Noelia, mentre que, a Saragossa, Natalia, Julia i Sabela han congregat 3.500 fans.

Després del bany de masses, no hi ha hagut gaire temps per al descans. “Quan entreu per la porta, corrents al passi de micros”, els va avisar divendres la directora de l’Acadèmia, Noemí Galera. La maquinària d’OT  segueix a ple rendiment.