SÈRIE PER AL 'PRIME TIME'

A-3 grava 'Toy boy' a la Costa del Sol

Jesús Mosquera, Cristina Castaño i María Pedraza protagonitzen el nou 'thriller' sobre un 'stripper'

toyboy t1 122

toyboy t1 122

3
Es llegeix en minuts

Un 'sptripper', un cadàver cremat i la Costa del Sol. Aquests són els tres pilars sobre els quals es basa 'Toy boy', la nova sèrie de ficció que actualment està rodant Antena 3 i que té previst que sigui una de les seves grans apostes per a la temporada que ve. Màlaga, Fuengirola, Vélez-Málaga, Torremolinos, Mijas, Marbella, Estepona o Benalmádena són algunes de les localitats que acolliran les gravacions d’aquest‘thriller’coproduït per Plano a Plano (‘Allí abajo’, ‘El Príncipe’) i protagonitzat per  Jesús Mosquera (‘Allí abajo), Cristina CastañoCristina Castaño (‘La que se avecina’, ‘Cuerpo de elite’) i María Pedraza (‘La casa de papel’, ‘Élite’).

A més del trio protagonista, a la sèrie, que dirigirà Iñaki Mercero ('Allí abajo', 'Sabuesos’), també destaca la presència de Pedro Casablanc, María Pujalte, Elisa Matilla i Álex Gadea, entre altres intèrprets.

‘Toy boy’ descobrirà un univers no gaire abordat a la televisió a Espanya: el de la nit, discoteques amb xous i balls de 'strippers’,festes luxoses, grans mansions, vaixells –explica Sonia Martínez, directora de ficció d’Atresmedia  Sonia Martínezd’Atresmedia  i productora executiva de la sèrie–. També es veurà l’altra cara de la moneda, el de gent més humil i treballadora que es mou en aquest món d’opulència. Serà un contrast interessant. És una obra amb un gran potencial visual, amb la costa malaguenya. Creiem que és un gran producte per al mercat nacional i que té moltes possibilitats a l’exterior, també”.

Imatge de la sèrie d’A-3 'Toy boy'. / (ATRESMEDIA)

Martínez també destaca la diversitat de les relacions que s’estableixen entre els seus personatges: “Té una gran càrrega d’erotisme, cosa que permet retratar un ampli espectre d’opcions tocant a la sexualitat, identitat de gènere, poder erotitzat, amor romàntic...".  

 “‘Toy boy’ és un 'thriller’ amb dues vies molt potents que es barregen entre si –destaca César Benítez, productor executiu de Plano a Plano i creador de la sèrie–. D’una banda, la història d’Hugo, l’'stripper' condemnat injustament per l’assassinat del poderós marit de la seva amant, el qual buscarà trobar el veritable assassí i venjar-se de tots els que li han arruïnat la vida. De l’altra, la del’enfrontament acarnissat de dues de les famílies més influents i adinerades de la Costa del Sol, amb un gran projecte urbanístic com a teló de fons”.

La trama

Hugo Beltrán (Jesús Mosquera) és un 'stripper' jove, guapo i despreocupat. Una matinada es desperta en un veler, després d’una nit de festa i excessos, al costat del cadàver cremat d’un home. És el marit de Macarena, la seva amant (Cristina Castaño), una dona madura i poderosa amb qui mantenia una tòrrida relació sentimental d’alt voltatge sexual.

Hugo no recorda res del que va passar la nit del crim, però n’està segur que ell no és l’assassí, sinó la víctima d’un muntatge per inculpar-lo. Després d’un ràpid judici és condemnat a 15 anys de presó.

Set anys més tard, a la presó rep la visita de Triana Marín (María Pedraza), una advocada jove que, en representació d’un important bufet, s’ofereix a ajudar-lo, reobrir el cas i provar de demostrar la seva innocència en un nou judici.

Notícies relacionades

Hugo desconfia de l’oferiment. ¿Per què una empresa d’advocats importants ha de voler ajudar-lo? ¿Què volen a canvi? Triana aconsegueix l’anul·lació de la condemna i Hugo surt de la presó, en llibertat condicional i pendent de la celebració d’un nou judici, en què hauran de ser capaços de demostrar la seva innocència.

A partir d’aquest moment, Triana i Hugo hauran de treballar junts per intentar aclarir una complexa trama que va portar una persona innocent a la presó. Una relació que no serà fàcil. Pertanyen a mons diametralment oposats; ella és una advocada amb un futur prometedor, treballadora, responsable i brillant. Ell un amo de la nit, expresidiari i considerat un assassí per tothom excepte per ell mateix. Una víctima que busca justícia... i venjança.

Temes:

Antena 3