TELEVISIÓ DE PAGAMENT

'Orange is the new black' anuncia el seu adeu

Netflix emetrà la setena i última temporada de la popular sèrie carcerària el 2019

zentauroepp44241260 television serie de netflix  orange is the new black181019113824

zentauroepp44241260 television serie de netflix orange is the new black181019113824

1
Es llegeix en minuts

Després de gairebé cinc anys triomfant en una presó,  la sèrie carcerària 'Orange is the new black' ha anunciat que arriba al seufinal. A través d’un vídeo publicat a les xarxes socials, part de les protagonistes d’aquesta exitosa producció ambientada en una presó de dones ha confirmat que la setena temporada, que Netflix té previst estrenar el pròxim any, serà l’última. De fet, l’últim contracte que va firmar la productora de l’obra, l’empresa Lionsgate ('Els jocs de la fam', 'La, La , Land’...), amb Netflix després de l’estrena de la quarta entrega va ser el de fer tres temporades més, que es compliran  el 2019, tal com assenyala la revista especialitzada nord-americana 'Variety'.

En un vídeo que s’ha publicat en el compte de Twitter de la sèrie, el passat 17 d’octubre, algunes de les actrius donen la notícia, que s’ha titulat amb una certa ironia:  "Advertència: Això pot fer-te plorar. La temporada final, 2019."

 "Després de set temporades, ja és hora de sortir de la presó. Trobaré a faltar totes les dames rudes de Litchfield i l’increïble equip amb el que hem treballat. El meu cor és taronja però es fon a negre", ha dit el creador de la sèrie, Jenji Kohan, en declaracions a 'Variety'. 

Protagonitzada per Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon i Laverne Cox, 'Orange is the new black' està basada en el llibre homònim de Piper Kerman que explicava la seva dura experiència carcerària per un delicte de tràfic de drogues quan era adolescent.

Notícies relacionades

Al llarg de les sis temporades, emeses a Netflix, 'Orange...' ha aconseguit ser lloada per la crítica especialitzada i també pel sector audiovisual, que l’ha premiat amb diversos guardons. Entre aquests destaquen quatre premis Satellite i un Emmy.

Malgrat que una de les normes de Netflix és no publicitar les seves dades d’audiència, l’empresa d’audiometria Nielsen ha fet diversos estudis paral·lels del seguiment d’'Orange..' que confirmen l’èxit d’aquesta producció entre els abonats a la plataforma. Així, 'Variety' assenyala que, en un dels últim informes de Nielsen sobre aquesta sèrie apunta que el primer episodi de la sisena temporada (estrenada el passat 27 de juliol) va reunir una audiència mitjana, en els tres primers dies, de 5,4 milions d’espectadors, només en el mercat nord-americà.

Temes:

Netflix