Netflix grava 'The Crown' a Cadis

Fa diversos dies que l'equip de la sèrie de la plataforma ja roda exteriors en diferents localitzacions d'Andalusia

zentauroepp44485765 gente serie the crown181019102109

zentauroepp44485765 gente serie the crown181019102109 / Alex Bailey Netflix

2
Es llegeix en minuts

L’equip de rodatge de la sèrie de Netflix 'The Crown', una de les produccions més ambicioses i populars de la plataforma de televisió de pagament, ha començat aquest divendres, 19 d’octubre, el rodatge de la sèrie a l’interior del convent de Santo Domingo de Jerez de la Frontera (Cadis), després d’una setmana de gravació en diferents punts de les províncies de Cadis, Màlaga i Sevilla.

Segons informa l’Ajuntament de Jerez, més de 200 persones, entre personal tècnic, actors i figurants, treballaran des de les 8.00 hores fins a ben entrada la tarda, en una jornada en què es gravaran escenes corresponents a la tercera temporada de l’exitosa sèrie.

A més, a la zona es desplegarà un gran nombre de vehicles tècnics corresponents a càmeres, equips elèctrics, art, so, vídeo i càtering, entre altres elements imprescindibles per al desenvolupament del rodatge i l’atenció a l’equip humà participant.

Jerez Film Office, unitat dependent de l’àrea municipal de Presidència, s’ha encarregat de la coordinació entre els departaments de Seguretat i Mobilitat i els responsables de producció de la sèrie. A més, ha estat assessorant des del mes d’abril l’equip de localització fins a trobar els millors emplaçaments per als rodatges.

Jerez, base d’operacions

Les empreses de producció i localitzacions que treballen per a la plataforma Netflix van triar Jerez com a base operativa de tots els rodatges que s’han estat realitzant en exteriors de municipis de les províncies de Cadis, Màlaga i Sevilla. A finals d’agost s’hi va incorporar un equip de més de 30 tècnics, que ha anat incrementant-se fins a unes 200 persones des del 8 d’octubre, data en què es van iniciar les gravacions a Andalusia.

Notícies relacionades

Durant el rodatge, el recinte dels claustres de Santo Domingo servirà com a recolzament logístic per al personal tècnic, actors i figurants que participen en les diferents seqüències localitzades a l’interior del convent. La gravació a Jerez es completa amb les seqüències que durant aquests dies s’estan gravant en una finca del terme municipal.

'The Audience'

Basada en l’exitosa obra de teatre de Peter Morgan 'The Audience',Peter Morgan 'The Audience la sèrie 'The Crown' explica la història de la relació entre la monarquia britànica i el Govern del Regne Unit, amb "les intrigues, amors i maquinacions" darrere dels esdeveniments que van constituir la segona meitat del segle XX. La tercera temporada de la sèrie cobrirà des del 1964 fins al 1976, coincidint amb el governde Harold Wilson. 

Temes:

Netflix