ETERNAMENT JOVE

La Fox revela el secret de la immortalitat de Jordi Hurtado

El carismàtic presentador protagonitza la campanya de la nova temporada de 'The walking dead', que s'estrena dilluns vinent, 8 d'octubre

el-secreto-de-jordi-hurtado / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La llegendària immortalitat de Jordi Hurtado –acumula més de dues dècades i més de 5.000 programes al capdavant de Saber y ganar (La 2) Saber y ganar i el seu aspecte sembla el mateix que el primer dia– s’ha convertit ja en un clàssic de les xarxes socials i una cosa que les lleis de la física no arriben a desxifrar. No obstant, ara els de la Fox Espanya han resolt el misteri. I ho han anunciat a so de bombo i platerets en un tràiler que circula des d’aquest dijous per les xarxes socials i que és l’excusa per anunciar la nova –¡i novena ja!– temporada de The walking dead, The walking deadque s’estrenarà dilluns vinent, 8 d’octubre, a les 22.00 hores.   

No és la genètica, ni el metabolisme, ni la dieta sana, ni l’exercici moderat ni tan sols la xocolata negra... El misteri de l’eterna joventut del comunicador, que ja ha bufat 60 espelmes, es pot veure en el vídeo promocional #ElSecretoDeJordiHurtado, en el qual Hurtado es fa amb zombis de la famosa sèrie creada i produïda per Frank Darabont i basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, i que mostra un món postapocalíptic ple de no-morts.

Notícies relacionades

La campanya digital ha sigut realitzada per l’equip de màrqueting de la cadena i l’agència de publicitat The Animal Maker. En el vídeo, Hurtado torna a agafar-se amb molt d’humor la seva inèdita idiosincràsia i, mentre es pentina i es posa bé la camisa en un camerino abans de sortir en pantalla, descobrim una ferida sospitosa al seu canell dret. Ell mira d’amagar-la estirant els punys de la camisa amb un rictus seriós i amb un xerric com a música de fons. És l’avantsala abans d’arribar a un plató de televisió arrasat on es troba amb els seus companys, tres zombis sinistres, igual que ell. 

Bromes anteriors

Abans que aquest vídeo, Hurtado també ha sigut mem de la Guàrdia Civil mem per advertir que no tots som tan immortals com ell i, de tant en tant, ens toca renovar el DNI, també ha treballat com a vell funcionari en un ‘cameo’ de la primera temporada de la sèrie de TVE El ministerio del tiempo i, fins i tot, ha anunciat un taller mecànic per fer que els cotxes no es desgastin mai. 

Campanya a Twitter de la Guàrdia Civil amb la immortalitat d’Hurtado com a 'leitmotiv'.

Hurtado, en un anunci de Conforauto que es va fer viral.