DE LA RÀDIO A LA TELE

TV-3 fitxa Jordi Basté

L'estrella de l'emissora RAC1 presentarà un programa divulgatiu sobre com la tecnologia, la globalització i el canvi climàtic estan transformant la societat

a baste

a baste

1
Es llegeix en minuts

El periodista català Jordi Basté, director del programa radiofònic líder a Catalunya, ‘El món a RAC1’, presentarà un programa divulgatiu a TV-3. Segons ha informat la cadena autonòmica catalana, el nou espai, que encara no té títol ni data d’estrena, serà una producció de tall divulgatiu sobre “com la tecnologia, la globalització i el canvi climàtic estan transformant el nostre dia a dia”.

Al llarg de 13 episodis temàtics que cobriran àmbits diversos (com el transport, la medicina, la vivenda, l’esport o l’alimentació), Basté conversarà amb especialistes de primer nivell, descobrirà projectes capdavanters a Catalunya i al món i també experimentarà moltes d’aquestes innovacions en primera persona.

Notícies relacionades

“¿Qui podia pensar fa pocs anys que avui tindríem la botiga més gran del món dins del telèfon o que el cotxe es conduiria sol? ¿Que podríem tenir un robot de parella, construir una casa en 24 hores i imprimir-nos el menjar? ¿Que ens podrien fer cirurgia a distància i que estaríem a punt de viatjar a més de mil quilòmetres per hora en un tub? Aquestes són algunes de les qüestions que analitzarà Basté en aquest nou programa, produït per Lavinia Audiovisual (‘Torres en la cocina’,  ‘Còmics’, ‘Tria 33’, ‘Quarts de nou’...).

Format professionalment a Catalunya Ràdio, emissora en què va treballar durant 22 anys, Jordi Basté (Barcelona, 1965) és des del 2008 el director i presentador de ‘El món a RAC1’, magazín matinal diari de l’emissora del Grup Godó i que és el líder absolut d’audiència radiofònica a Catalunya.