CONCURS MUSICAL

'Tu cara me suena', per setena vegada

Antena 3 estrena aquest divendres la nova entrega del seu xou més reeixit dels últims anys

zentauroepp45218988 tu cara me suena  rompe la pista en su s ptima edici n180927131049

zentauroepp45218988 tu cara me suena rompe la pista en su s ptima edici n180927131049 / Jose Irun

1
Es llegeix en minuts

Els actors Jordi Coll (‘El secreto de Puente Viejo’), Anabel Alonso (‘Amar és para siempre’), Brays Efe (‘Paquita Salas')Brays Efe i José Corbacho (‘Homo Zapping'), l’humorista Manu Sánchez i els cantants Soraya Arnelas, Carlos Baute, María Villalón i la revelació de l’estiu, Mimi Doblas –també coneguda com a Lola Índigo i el seu hit ‘Ya no quiero ná–,  són les estrelles de la setena temporada de ‘Tucara me suena', un concurs musical que s’ha convertit en un dels grans èxits televisius dels últims anys a Espanya, i que torna aquest divendres, 28 de setembre,  a Antena 3 (22.10 hores), per mantenir-se com a xou de referència.

Aquesta vegada el distès programa d’entreteniment constarà de, coma mínim, 13 gales –n’hi pot haver més si l’audiència així ho decideix–, en les quals els concursants-imitadors hauran de convèncer un jurat integrat per Lolita, Chenoa, Carlos Latre i Àngel Llàcer de les seves qualitats cantores i transformistes.

Notícies relacionades

En aquesta nova entrega, que torna a tenir com a mestre de cerimònies Manel Fuentes,Manel Fuentes presenta dues novetats: la casella 'Te lo robo', que permetrà a un concursant quedar-se amb l’actuació que li ha tocat a un altre company. A més,  en cas que hi hagi empat després de sumar els vots del jurat i del públic, el guanyador el decidiran els mateixos participants.

En la seva anterior temporada, 'Tu cara me suena', que ja acumula cinc premis Iris i el premi Ondas al millor programa d’entreteniment, va aconseguir enganxar a una mitjana de prop de  2,3 milions de telespectadors, amb un 17% de quota pantalla.