TOTALMENT RECUPERADA

Mercedes Milà presenta el seu nou programa amb el seu gos

La periodista torna a la televisió amb 'Scott y Milá' de Movistar +, un programa d'entrevistes diferent

undefined44995116 graf501  madrid  11 09 2018   la periodista mercedes mil   p180912181358

undefined44995116 graf501 madrid 11 09 2018 la periodista mercedes mil p180912181358 / JuanJo Martin

1
Es llegeix en minuts

La periodista Mercedes Milà ha posat al photocall de Movistar + amb el seu gos per presentar el seu nou programa Scott y Milá. Scott y MiláLa mascota, que segons ella reconeix s’ha convertit en el seu millor antidepressiu, dona nom al programa i l’acompanyarà durant aquesta aventura. 

La presentadora, de 67 anys, torna a la televisió després d’una etapa en què ella mateixa va confessar que va estar submergida en una depressió. "Vinc acompanyada de l’Scott, que és el gos que dona nom al programa que faré a Movistar que es diu Scott y Milá, un programa d’entrevistes diferents a les que he fet fins ara i en què el gos marca la meva subjectivitat. Faré el que vulgui, espero que la gent ho compri", ha explicat Mercedes Milà.

Un producte televisiu poc estressant

Notícies relacionades

També ha afirmat que tenia "moltes ganes" de tornar a la televisió, però "amb un producte petit, gravat, molt cuidat" per a així "viure més tranquil·la".  "L’estrès m’ha passat massa factures, aquest gos m’ha donat la vida i per això el porto", ha confessat. 

La periodista també ha explicat que aborda aquest nou projecte amb les piles carregades i "recuperadíssima". Amb referència a la nova temporada de Gran Germà, el programa que va presentar durant molts anys, Milà no ha volgut parlar del tema: "Cada vegada que parlo de GH em crea un problema, prefereixo simplement dir que els desitjo el millor del món als meus companys i que van ser els anys més feliços de la meva vida professional".