NETFLIX HO CONFIRMA

Alerta espòiler: Així desapareix Frank Underwood de l'última temporada de 'House of Cards'

Kevin Spacey va ser acomiadat de la sèrie quan va ser acusat d'abusos sexuals, i la productora li ha tret tota la seva presència a la sèrie

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

Frank Underwood mor en l’última temporadade 'House of Cards'. Així ho ha confirmat el tràiler de la sisena temporada de la sèrie de Netflix, que s’estrenarà el novembre.

Notícies relacionades

El vídeo mostra com Robin Wright, dona de Kevin Spacey en la ficció, pronuncia unes paraules al costat de la tomba de Frank Underwood. "Et diré el següent, Francis. Quan m’enterrin no serà al meu pati de darrere, i quan vinguin a presentar els seus respectes, hauran d’esperar en fila", diu Claire Underwood en l’anunci de l’última temporada de la sèrie. Després d’aquestes paraules, la càmera talla la imatge i mostra una làpida en la qual es pot llegir "Francis J. Underwood.

Kevin Spacey va interpretar Frank Underwood fins a la cinquena temporada de la sèrie, quan va ser acomiadat per acusacions d’abús sexual. Al desembre, Netflix va anunciar que reprendria la producció per a la seva sisena i última temporada, aquesta vegada, amb Wright com a protagonista principal.

Temes:

Netflix