SÈRIE DE NETFLIX

Henry Cavill, de 'Superman' a caçador de monstres a 'The Witcher'

L'actor es posarà en la pell de Geralt de Rivia, un bruixot que caça monstres genèticament modificats i pugna per trobar el seu lloc en un món cruel

2018-09-04-henry-cavill-encarna-a-superman-en-el-hombre-de-hierro-editado

2018-09-04-henry-cavill-encarna-a-superman-en-el-hombre-de-hierro-editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

Henry Cavill (‘El hombre de acero’, ‘Batman v. Superman: el amanecer de la justicia’) tornarà a la televisió després de donar vida a Charles Brandon a ‘Los Tudor’. Ho farà posant-se en la pell de Geralt de Rivia, el bruixot protagonista de ‘The Witcher’, nova sèrie de Netflix inspirada en el famós videojoc homònim i la saga de novel·les de l’escriptor polonès Andrzej Sapkowski.

Geralt de Rivia al videojoc ‘The Witcher’. / atari

Notícies relacionades

Dirigida per Tomasz Baginski (‘Saint Seiya: los caballeros del zodíaco’), la coproducció nord-americana i polonesa, que comptarà amb vuit capítols, relata la història d’un bruixot i solitari caçador de monstres, Geralt de Rivia, que caça terribles bèsties genèticament modificades i pugna per trobar el seu lloc en un món cruel, en el qual les persones poden arribar a ser més malvades que els monstres.

L’únic membre del repartiment que s’ha confirmat fins al moment, a més de Cavill, és l’escriptor i actor Duncan Regehr (‘Star Trek: espacio profundo nueve’).