Asia Argento, comiat de 'Factor X Itàlia' després de les acusacions d'abús sexual

Les productores Sky Italia i Freemantle Media Italia han complert les seves advertències i l'actriu no reprendrà la seva cadira com a part del jurat en el programa

olerin44738040 files  in this file photo taken on may 19  2018 italian actr180827135343

olerin44738040 files in this file photo taken on may 19 2018 italian actr180827135343 / ALBERTO PIZZOLI

1
Es llegeix en minuts

El concurs ‘Factor X Itàlia’ ha complert les seves amenaces i no comptarà amb l’actriu Asia Argento per a la pròxima temporada, que tornarà a les pantalles el 6 de setembre. 

Després de ser acusada d’haver abusat sexualment de Jimmy Bennet, un jove actor nord-americà,  i posteriorment d’haver-li pagat gairebé 400.000 dòlars per evitar que el cas sortís a la llum, els productors de ‘Factor X Itàlia’ van publicar la seva intenció de deixar de comptar amb l’actriu en cas que es confirmessin les acusacions. 

“Si el que s’escriu avui dia al New York Times es confirma, aquesta història seria totalment incompatible amb els principis i valors ètics, per tant, en total acord amb FremantieMedia, haurem de prendre nota i aturar immediatament la col·laboració amb Asia Argento”, va publicar el programa en un comunicat. 

El seu exmarit

Notícies relacionades

Malgrat la polèmica que es va generar amb la revelació, el programa es va encarregar de deixar clar que no havien comptat amb Àsia Argento pel seu compromís amb #metoo, sinó per les seves habilitats musicals i interpretatives. 

Malgrat que el ‘talent show’ ha decidit acabar amb la col·laboració de l’actriu, paradoxalment s’especula amb la possibilitat que contractin per suplir-la el seu exmarit, Morgan, també conegut al món de la televisió per la seva faceta d’estrella del pop.