SÈRIE DE THE CW

Ruby Rose, la nova Batwoman

L'actriu interpretarà Kate Kane per primera vegada al 'crossover' de l''Arrowverse'

2018-08-10-ruby-rose-y-batwoman-en-dc-comics-editado

2018-08-10-ruby-rose-y-batwoman-en-dc-comics-editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

L’actriu, ‘dj’, model i presentadora Ruby Rose, que ha encarnat la presa Stella Carlin en la reeixida ficció carcerària de Netflix ‘Orange is the new black’, donarà vida a Batwoman la nova sèrie del’‘Arrowverse’  de la cadena nord-americana The CW, que s’estrenarà entre el 2019 i el 2020, segons informa el mateix canal de televisió.

Rose interpretarà per primera vegada a Kate Kane, la destra lluitadora de carrer que es disfressa per transformar-se en la justiciera de DC Comics, al tradicional ‘crossover’ anual dels superherois d’‘Arrow’, ‘The Flash’ i ‘Supergirl’.

“El somni de la meva infantesa”

L’actriu australiana (‘Megalodón’, ‘Dando la nota 3’ i ‘John Wick: Pacto de sangre’) ha confessat a Instagram que se sent “emocionada” i “honrada” per l’oportunitat que li ha concedit The CW: “És el somni de la meva infantesa. Això és una cosa que hauria matat per veure-ho a televisió quan era una jove component de la comunitat LGTBI”. “Gràcies a tots. Gràcies, Déu”, ha afegit.

Notícies relacionades

Batwoman va entrar a l’univers de DC Comics el 1956, representada com una dona, anomenada Kathy Kane, que estava enamorada de Batman. El 2006, la seva neboda, Kate Kane, es va convertir en la ‘batjusticiera’. Lesbiana i d’origen jueu, va mantenir una relació amb la policia de Gotham Renee Montoya. DC Comics va argumentar, llavors, que la cultura havia de reivindicar la diversitat sexual. A la nova sèrie de The CW, la Batwoman de Ruby Rose, que continuarà sent homosexual, intentarà lluitar contra els seus dimonis interns, abans de convertir-se en una superheroïna.

Greg Berlanti, dissenyador de l’‘Arrowverse’, i Caroline Dries, productora executiva de ‘Crónicas vampíricas’,seran els guionistes de la sèrie de Batwoman