SAGA GALÀCTICA

Disney inverteix 86 milions d'euros en la sèrie d''Star Wars'

El guionista i productor Jon Favreau ha assegurat que ja ha escrit cinc capítols de la primera temporada

2018-08-08-escena-de-star-wars---los-ltimos-jedi---2017-editado

2018-08-08-escena-de-star-wars---los-ltimos-jedi---2017-editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

Disney invertirà 86 milions d’euros en la producció dels 10 episodis de la primera temporada de la sèrie d’acció real de‘Star Wars’, creada i produïda per Jon Favreau (‘Iron Man’), segons informa ‘The New York Times’.

Si aquest pressupost es materialitzés, la sèrie que s’emetrà a la futura plataforma de ‘streaming’ de la coneguda ‘major’ nord-americana tindria un pressupost  similar al de Juego de Tronos, per costejar la sisena i penúltima temporada de la ficció de fantasia èpica de la cadena HBO.

La sèrie de Favreau, que es començarà a filmar a finals del 2018 i s’estrenarà el 2019, es convertirà segurament en una de les produccions estrella de la nova plataforma de televisió de pagament de Disney. Per això, el més probable és que la companyia d’entreteniment més gran del món inverteixi tots els diners que calguin perquè es converteixi en un èxit.

Notícies relacionades

La ficció galàctica se situarà cronològicament entre les pel·lícules ‘El retorn del Jedi’ i ‘El despertar de la força’, set anys després de la decisiva batalla d’Endor. Favreau ha assegurat que ja ha escrit cinc capítols de la primera temporada.

Disney i Lucasfilm també presentaran ‘Star Wars Resistence’ a la tardor, una sèrie animada ambientada en la històrica saga galàctica.

Temes:

Star Wars Disney