SÈRIE DE FOX

'Homeland' anuncia el seu adeu

La vuitena i última entrega de la ficció que protagonitza l'actriu Claire Danes s'emetrà el juny del 2019

homeland

homeland

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vuitena temporada de'Homeland', sèrie d’intriga política produïda per Fox i emesa pel canal de cable Showtime, serà l’última entrega de la ficció, segons ha anunciat la productora nord-americana a través del seu compte de Twitter. Aquesta última entrega s’estrenarà el juny del 2019

"No vull sentir la paraula cancel·lació. El creador i productor, Alex Gansa, conduirà la sèrie a una conclusió real", ha declarat David Nevins, cap de Showtime.

Serà el final de les aventures de Carrie Mathison, exagent bipolar de l’Agència Central d’Intel·ligència (CIA) dels EUA, encarnada per l’actriu Claire Danes ('Es mi vida'), i del seu mentor, Saul Berenson, a qui dona vida l’actor Mandy Patinkin ('Wonder').

Inspirada en la sèrie israeliana 'Hatufim (Prisioneros de guerra), 'Homeland' va ser aclamada des del seu debut a la petita pantalla, el 2011, ja que va marcar un punt d’inflexió al canal de cable Showtime.

Notícies relacionades

La ficció compta amb molts admiradors, inclòs l’expresident nord-americà Barack Obama, i ha guanyat vuit premis Emmy i cinc Globus d’Or. No obstant, també ha sigut criticada per la seva visió dels musulmans. Fins i tot, va ser denominada "la sèrie més islamofòbica" de la televisió.

El 2015, els productors van contractar tres grafiters per fer més realista l’escenari, amb pintades. Llavors, els detractors els van acusar de ser racistes per un grafiti d’un episodi de la cinquena temporada.

Temes:

Sèries