SÈRIE DE NETFLIX

'Stranger things' tornarà l'estiu del 2019

Shawn Levy, productor executiu de l'exitosa ficció de la plataforma de televisió de pagament, ha afirmat que la tercera entrega és "la més ambiciosa»

stranger-things-11---editado

stranger-things-11---editado

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

La tercera temporada de 'Stranger things', exitosa sèrie de tipus fantàstic de Netflix, ambientada als anys 80 i creada pels germans Matt Ross Duffer, s’estrenarà l’estiu del 2019. Així ho ha confirmat Shawn Levy, productor executiu de la ficció basada en la materialització d’un joc de rol en un petit poble de l’interior dels Estats Units, en els premis de la Television Critics Association (TCA) del 2018.

Levy ha argumentat que el projecte no podrà veure la llum abans, perquè volen que compleixi les expectatives dels fans de la sèrie: "Estem treballant en la tercera temporada molt de pressa. És, amb diferència, la més ambiciosa que hem fet fins ara. Estem en un altre nivell", ha confessat. La nova entrega, que comptarà amb vuit capítols, mostrarà la cara "més fosca i amb més acció" de la ficció de Netflix, segons el productor canadenc.

"L’espera valdrà la pena"

"És una sèrie molt elaborada. Els germans Duffer i Shawn Levy entenen que hi ha molt en joc. Volen mostrar al públic una cosa molt més gran i millor del que vam veure en la temporada passada. Crec que serà una temporada fantàstica. L’espera valdrà la pena", ha explicat Cindy Holland, vicepresidenta de Contingut Original de Netflix.

Notícies relacionades

La tercera entrega de 'Stranger things' farà un petit salt en el temps i se situarà el 1985, com ha assegurat Matt Duffer en una entrevista concedida a la revista especialitzada 'The Hollywood Reporter'.

Els germans Duffer han anunciat que hi haurà una quarta temporada, que probablement serà l’última que s’endinsi en les aventures d’Eleven (Millie Bobby Brown), Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo) i la resta de personatges. En 'Entrateinment Weekly', Levy explica que la cúpula directiva de Netflix es va quedar molt decebuda quan li van explicar que la quarta entrega narraria "el final definitiu". Tot i així, el productor no tanca la possibilitat que es dugui a terme una cinquena entrega, tot i que creu que és poc probable.