EN 'PRIME TIME'

TV-3 tanca 'Com si fos ahir' amb un gran xou

El serial se'n va de vacances diumenge amb un capítol especial que s'emet simultàniament al Palau de la Música Catalana

zentauroepp44241067 television  programa com  si  fos  ahir  una gala especial p180727170050

zentauroepp44241067 television programa com si fos ahir una gala especial p180727170050

2
Es llegeix en minuts

¿Acabaran junts el Cesc i la Gemma? ¿Hi haurà final feliç per al Quim i la Paula? ¿El Miquel i la Noe aconseguiran per fi casar-se sense més contratemps? Aquestes són algunes de la preguntes que tindran resposta aquest diumenge, 29 de juliol, els seguidors de 'Com si fos ahir', serial de sobretaula de TV-3 que tanca la seva primera temporada amb un programa especial que la cadena autonòmica catalana emet en 'prime time' (22.00 hores).

El xou que ha preparat Televisió de Catalunya, i que ha titulat 'CSFA, últim capítol de la temporada', comptarà amb la presència dels protagonistes: Marc Cartes (com a Andreu), Alicia González Laà (Eva), Eduard Farelo (Miquel), Àurea Màrquez (Gemma), Sílvia Bel (Marta), Montse Germán (Sílvia), Andrés Herrera (Jordi) i Jordi Rico (Quim). També hi seran alguns dels actors més importants que han passat per la sèrie durant aquesta temporada.

Els protagonistes del serial 'Com si fos ahir'. / (TVC)

La gala, dirigida per Espartac Peran i presentada per Eloi Vila i Mireia Mallol, s’oferirà en directe des de la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana. També hi seran presents els 300 guanyadors dels dos concursos que TV-3 ha organitzat a través de la web i del compte de Twitter del programa. Després de l’emissió del capítol especial –que també s’oferirà al Petit Palau–, s’emetrà un 'making of' de la sèrie amb entrevistes als protagonistes.

Dirigida per Sònia Sánchez ('Infidels', 'Nissaga de poder'), la idea original i la direcció argumental de 'Com si fos ahir' ha anat a càrrec de Núria Furió, que ha participat com a guionista en èxits com ara 'Plats bruts' i 'La Riera'.

Divorcis, separacions, morts... 

Segons explica TV-3, aquesta primera temporada de 'Com si fos ahir' ha tingut un total de 120 hores d’emissió –i 2.000 de gravació– per conformar els 210 capítols que s’han emès a la sobretaula. En la trama han participat 60 protagonistes, 200 repartiments breus i un total de 2.000 figurants. Entre les històries que s’han desenvolupat destaquen un divorci (el del Quim i la Cati), dues separacions (Vicente i Juana, i Jorge i Sílvia) i tres morts (Ferran, González i Adela). També hi ha hagut recaigudes sentimentals (Andrés i Gemma), i moltes assignatures pendents, algunes de fracassades (l’intent de relació de l’Andrés i l’Eva), i altres que continuen pendents (Sílvia i Litus).

Això sí, fins ara no hi ha hagut cap casament ni tampoc cap naixement. Des de TV-3 deixen caure que "segurament els guionistes les guarden per a la segona temporada, que començarà el dilluns 3 de setembre."

Notícies relacionades

'Com si fos ahir' tanca aquesta primera temporada com a líder d’audiència a la seva franja d’emissió: ha acumulat una mitjana de 255.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 15,9%. El capítol més vist d’aquesta temporada, emès el 21 de març, va congregar una mitjana de 355.000 espectadors (22,1%). En les seves reemissions a El 33, la sèrie ha tingut una mitjana de 27.000 espectadors (1%). 

A internet, 'Com si fos ahir' ha obtingut una mitjana de consum de 159.358 usuaris (en directe o a la carta).

Temes:

TV-3