Anar al contingut

TELEVISIÓ DE PAGAMENT

Movistar+ fitxa Leticia Dolera

L'actriu i directora catalana prepara la sèrie 'Déjate llevar' per a la plataforma de Telefónica

Movistar+ fitxa Leticia Dolera

JUAN MANUEL PRATS

L’actriu, guionista i directora catalana Leticia Dolera prepara una nova sèrie per a Movistar+, 'Déjate llevar', una història sobre "tres dones que passen una crisi vital". La nova producció constarà de vuit episodis i es començarà a rodar el pròxim mes de setembre a Barcelona.

"Fa tres anys vaig començar a desenvolupar la història de tres dones, María, Cristina i Esther, que travessen una crisi vital, per motius diferents, i que descobriran que la seva vida no ha de ser necessàriament com l’havien planejat", ha explicat aquest dimecres, 11 de juliol, Dolera a través del seu compte d’Instagram.

Missatge de Leticia Dolera en el seu compte d’Instagram   /  (INSTAGRAM)

Nominada al Goya a millor directora novella per la comèdia 'Requisitos para ser una persona normal’ (2015), Dolera explicarà en el seu nou projecte amb Manuel Burque com a coguionista. Burque va ser un dels protagonistes de la seva opera prima.

La direcció de 'Déjate llevar' anirà a càrrec de Dolera, tot i que alguns capítols els dirigiran "dues altres directores", els noms de les quals encara no ha confirmat.