EL 2019

El videojoc Halo arribarà a la televisió

El canal Showtime emetrà una sèrie basada en la popular saga de ciència-ficció

zentauroepp44038213 file photo  vistors wait at the  halo  the master chief coll180629103100

zentauroepp44038213 file photo vistors wait at the halo the master chief coll180629103100 / Ina Fassbender

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Halo, la popular saga de videojocs de ciència-ficció, arribarà a la televisió amb una sèrie d’acció real que prepara el canal nord-americàShowtime, empresa que ha produït altres ficcions de gran èxit, com 'Homeland' i 'Shameless'.

David Nevins, el president i conseller delegat del canal, va avançar en un comunicat de premsa dijous passat 28 de juny que la sèrie explicarà amb 10 episodis i començarà a produir-se a començaments del 2019. La saga 'Halo', creada i publicada per Microsoft Studios, narral’enfrontament  entre la Humanitat i una amenaça alienígena.

Notícies relacionades

Kyle Killen, el creador de la sèrie 'Awake', serà productor executiu guionista principal en aquest projecte. Així mateix, Rupert Wyatt, el realitzador de la cinta 'El origen del planeta de los simios’(2011), dirigirà alguns episodis d’aquesta sèrie en què també participarà com a productor executiuAmblin Television, companyia cofundada per Steven Spielberg, també estarà involucrada en la producció de la sèrie.

"'Halo' és la nostra sèrie més ambiciosa i esperem que el públic que ha estat esperant això durant anys sigui recompensat", ha apuntat Nevins, que ha enaltit els guions "emocionants, expansius i provocadors" de Killen així com la visió de Wyatt darrere de les càmeres.