Anar al contingut

AUDIÈNCIES

Els 'polonesos' continuen imbatibles

El xou de sàtira política de TV-3 va ser el programa més vist de dijous a Catalunya

Els 'polonesos' continuen imbatibles

El ja habitual èxit d’audiència de ‘Polònia’ a Catalunya, unit a la candent actualitat política de què es nodreixen els seus celebrats gags, fa que el veterà programa de TV-3 es mantingui com el líder indiscutible dels dijous, per sobre de l’indubtable èxit de ‘Supervivientes de Telecinco.

Segons dades d’audiència de Kantar Mediael mediàtic xou de sàtira política de la tele catalana va ser el més vist d’aquest dijous, 7 de juny, a Catalunya, ja que va congregar una mitjana de 661.000 espectadors i un molt remarcable 23,9% de quota.

Amb aquesta audiència, els ‘polonesos’ van superar, a Catalunya, la gran estrella dels dijous del global d’Espanya, ‘Supervivientes’. L’ exitós ‘reality’ de supervivència de Telecinco -que no va coincidir en la franja d’emissió de ‘Polònia’– va firmar una mitjana de 332.000 seguidors, i un 23% de ‘share’.

Això sí, al global d’Espanya, ‘Supervivientes’ segueix sense rival: va ser líder destacat del dia amb 3.342.000 persones (31,2%).

Com a contrast d’aquesta passió pels ‘supervivents’ de Telecinco, l’única opció que va aconseguir destacar lleugerament va ser, com ja és habitual, ‘El hormiguero’. El programa de Pablo Motos a Antena 3, que aquest dijous va tenir com a estrella convidada l’actriu  Blanca Suárez, va tenir 2.285.000 telespectadors (13,4%), 246.000 (9%) dels quals seguien l’espai des de Catalunya.

S’ha de destacar també a Catalunya el bon paper que obté ‘Katalonski’. L’original programa de viatges de TV-3, que presenta el cantant islandès Halldor Mar, i que en aquesta ocasió va viatjar fins a Brussel·les a la recerca de catalanoparlants, va plantar cara a ‘Supervivientes’, ja que va congregar 308.000 incondicionals (12,7%).