DEL CINE A LA TELEVISIÓ

Collet-Serra dirigirà una sèrie criminal ambientada a Eivissa

La ficció del director català comptarà amb vuit episodis i estarà produïda per Mediapro, Ombra Films i Federation Entretainment

2018-06-06-jaume-collet-serra-y-su-mujer-diba-adami-en-el-estreno-de-el-pasajero-francois-mori---ap-editado

2018-06-06-jaume-collet-serra-y-su-mujer-diba-adami-en-el-estreno-de-el-pasajero-francois-mori---ap-editado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El director català establert a Hollywood Jaume Collet-Serra ('El pasajero', 'Una noche para sobrevivir') dirigirà una sèrie de televisió de temàtica criminal, ambientada a Eivissa, que comptarà amb vuit episodis.

Produïda per Mediapro ('Medianoche en ParísSalvador (Puig Antich)'), Ombra Films ('Mindscape') i la francesa Federation Entretainment ('Oficina de infiltrados’),la nova sèrie narrarà la investigació d’un misteriós nord-americà que s’infiltra en el submon d’Eivissa per buscar els responsables de la desaparició d’una noia que havia sortit de festa.

Notícies relacionades

L’autor de la ficció és Ryan Engle, guionista de 'Sin escalas’,pel·lícula del director i productor barceloní de Sant Iscle de Vallalta.

La idea de la sèrie es va gestar fa uns anys com un projecte intern de Mediapro i Ombra Films i, l’estiu del 2017, la productora francesa Federation Entertainment també s’hi va involucrar.

Temes:

Sèries