MITE DEL COUNTRY

Netflix fitxa Dolly Parton

La cantant i actriu coproduirà una sèrie basada en les històries de les seves cançons

zentauroepp17950440 in this film image released by warner bros   dolly parton  f180605105940

zentauroepp17950440 in this film image released by warner bros dolly parton f180605105940 / Van Redin

1
Es llegeix en minuts

 La veterana estrella de la música country dels EUA  Dolly Parton és l’últim fitxatge de Netflix. L’artista ha anunciat aquest dimarts, 5 de juny, que la coneguda plataforma de televisió digital emetrà el 2019 una sèrie basada en les seves cançons.

"Com a cantautora sempre m’he divertit explicant històries a través de la música. Estic encantada de donar vida a algunes de les meves cançons favorites amb Netflix. Esperem que la nostra sèrie inspiri i entretingui famílies i amics de totes les generacions", ha assenyalat en un comunicat de premsa la mateixa Dolly Parton.

La sèrie, que ara per ara no té títol, comptarà amb la producció de Warner Bross i de Dixie Pixie Productions, companyia, aquesta última, de Parton.

Notícies relacionades

Aquest projecte per a la petita pantalla estarà compost de vuit episodis, cada uns dels quals estarà inspirat en una cançó de la cantant. L’artista apareixerà en alguns d’aquests capítols, tot i que no s’ha detallat quin serà el seu paper davant les càmeres.

Molt coneguda per cançons com ‘Jolene’ o ‘Coat of many colors’, Parton, que el mes de gener passat va fer 72 anys, també ha desenvolupat una notable carrera davant de les càmeres gràcies a pel·lícules com 'Com eliminar el seu cap’Com eliminar el seu cap (1980) o 'Magnòlies d’acer' (1989).

Temes:

Netflix