CANVI DE DIA D'EMISSIÓ

'Masterchef' passa als dilluns

El veterà 'talent' culinari de TVE-1, al saltar de la graella de diumenge, no haurà de competir amb el colós de les audiències 'Supervivientes' (Tele 5)

El pròxim programa serà el primer que no presentarà Eva González, després de retirar-se en l'anterior a tenir el seu bebè quan es gravava aquesta sisena temporada

masterchef6 jueces jorge

masterchef6 jueces jorge

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

'Masterchef' ha decidit anar-se’n amb els fogons a un altre lloc. Més ben dit, a un altre dia, perquè a partir del 28 de maig el 'talent' culinari de TVE-1 s’emetrà dilluns a la nit, després que s'estrenés la seva sisena edició el 22 d’abril passat en diumenge, dia d’emissió que s’ha mantingut durant cinc programes. 

Notícies relacionades

Amb aquest canvi, el veterà espai deixarà de competir amb el colós 'Supervivientes: conexión Honduras’, de Tele 5, que era el seu principal rival. Ara haurà d’enfrontar-se al nou programa de TV-3 'Matriculats'; a la sèrie de Tele 5 'La verdad’, protagonitzada per Elena Rivera i Jon Kortajarena; a la d’Antena 3, 'Allí abajo'; al programa 'En el punto de mira', de Cuatro i al cine de la Sexta. 

Igualment, aquest serà el primer programa d’aquesta edició que no presentarà Eva González, ja que a causa del seu avançat estat de gestació quan es va gravar el concurs, va demanar la baixa per tenir el seu bebè. I ho va fer sense poder evitar l’emoció, sobretot quan els membres del jurat li van regalar un minidavantal del programa per al seu bebè.