DISSABTE, A 'TELETODO'

Frank, amb els goril·les

El popular i inconformista herpetòleg explica la seva última aventura, que recull el canal DMax en una sèrie documental

zentauroepp43233030 teletodo portada   del dia 12 mayo del  2018  con  frank  cu180509135638

zentauroepp43233030 teletodo portada del dia 12 mayo del 2018 con frank cu180509135638

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’herpetòleg  i aventurerL’herpetòleg   Frank Cuesta, que s’ha fet molt popular a la televisió gràcies a la seva peculiar i molt compromesa manera de relacionar-se amb els animals salvatges,  explica la seva última aventura a la petita pantalla: contactar amb els goril·les de la República Centreafricana. Aquesta expedició la recull en una sèrie documental el canal en obert DMax, que actualment l’emet els diumenges (21.30 hores).

En l’entrevista que ofereix el suplement de televisió 'Teletodo’aquest dissabte vinent, 12 de maig, Cuesta assenyala que el que més li ha impactat d’aquesta nova aventura no ha estat tant trobar-se cara a cara amb els imponents i perillosos goril·les, sinó les misèrrimes condicions de vida de la majoria de ciutadans de la República Centreafricana. 

'Por 13 razones’

Notícies relacionades

En l’apartat de novetats, el 'Teletodo’ d’aquesta propera setmana destaca l’estrena de la segona temporada de la sèrie 'Por 13 razones’,Por 13 razones’, divendres, 18 de maig, a la plataforma de televisió de pagament Netflix. La presentació d’aquesta entrega arriba precedida d’una gran expectació, després de la gran polèmica a tot el món que va generar la primera temporada. La trama se centra en el suïcidi d’una adolescent a causa de l’assetjamentque pateix a l’institut. Una dramàtica realitat social com és el suïcidi juvenil, que, segons moltes veus critiques, es presentava en la trama com una opció per ser l’estrella del grup d’amics.

I en les cites esportives del cap de setmana, brilla amb llum pròpia el GP d’Espanya de fórmula 1, cinquè gran premi del Mundial que se celebra al circuit català de Montmeló diumenge, 13 de maig, i que ofereix en directe el canal de pagament Movistar+F-1.