DISSABTE, A 'TELETODO'

L'aventura eurovisiva d''Almaia'

Amaia Romero i Alfred Garcia reflexionen sobre la seva participació al Festival d'Eurovisió amb 'Tu canción'

zentauroepp43145181 portada  del teletodo del  dia 5 mayo del 2018 con  amaia y 180502152239

zentauroepp43145181 portada del teletodo del dia 5 mayo del 2018 con amaia y 180502152239

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Almaia', afectuós apel·latiu amb què es denominaAmaia Romero i Alfred Garcia, la jove parella de‘triunfitos'que representarà  TVE al pròxim Festival d'Eurovisió, analitzen com afronten aquest important repte musical, que se celebrarà dissabte vinent, 12 de maig, a Lisboa, i on interpretaran la melodia romàntica ‘Tu canción'.

Tal com recull aquest dissabte, 5 de maig, la revista 'Teletodo', els dos artistes coincideixen a assenyalar que no els importa la posició final que ocupin al Festival d'Eurovisió. «No depèn de nosaltres», va advertir la jove navarresa, que assegura haver perdut «els nervis del principi».  

Els dos acudeixen a la cita eurovisiva descarregats de pressió i convençuts de la seva força. «La nostra és una cançó que cantem amb el cor i la sentim de veritat», assegura Alfred.

Quant als rivals que es trobaran a Lisboa, i que 'Teletodo' també analitza aquesta setmana, els 'Almaia'tampoc no temen cap país en particular, ja que veuen el festival «com des de fora». Això sí, ell s'inclina per la cançó italiana i a la navarresa li «encanta» la francesa.

Una dècada 'Salvados'

A l'apartat de novetats, la revista de dissabte destaca l'especial que ofereix 'Salvados'. El programa de Jordi Évole a La Sexta celebra els seus deu anys en antena amb fragments d'entrevistes realitzades amb actors, esportistes, polítics i periodistes, entre d'altres. 

Notícies relacionades

I la cita esportiva de la setmana és, sense discussió, el Barça-Reial Madrid de diumenge, un partit sense més transcendència (els blaugrana ja són campions de Lliga), però que no deixa de ser un clàssic en què els de Zidane haurien de demostrar per què són finalistes de la Champions.

Així mateix, el suplement ofereix, com és habitual, la programació de les principals cadenes i la sinopsi de les sèries i pel·lícules més destacades.