AUDIÈNCIES

'Polonesos' i 'supervivents' es reparteixen el dijous

El programa de TV-3, a Catalunya, i el de Tele 5, en el global d'Espanya, continuen liderant el prime time

polonia

polonia

1
Es llegeix en minuts

Dos insignes veterans de la programació televisiva dels dijous,Polònia, a Catalunya, iSupervivientes, en el gobal d'Espanya, continuen sent, setmana rere setmana, les estrelles del dia en els seus àmbits d'emissió.

El reality show de Tele 5 reality show de Tele 5reality showno només s'imposa amb claredat en el conjunt d'Espanya (va ser el més vist del dia), sinó que a més manté una línia ascendent. Així, i segons dades de Kantar Media, la 17a edició d'aquest conegut espai de supervivència extrema va reunir en el seu últim lliurament (26 d'abril), una mitjana de 3.140.000 telespectadors, amb una quota espectacular del 28,9%. 

A Catalunya no va aixecar tanta expectació, tot i que va mantenir unes xifres més que notables: 321.000 seguidors (23,8%). I és que, en l'àmbit català, el que continua sent el líder inqüestionable és el programa de sàtira política de TV-3Polònia, un clàssic de la graella que dijous va liderar el prime timeamb 581.000 seguidors (20,8%).

Notícies relacionades

Cal destacar, un dia més, l'excel·lent seguiment que va aconseguir una altra de les estrelles consagrades de la graella:El hormiguero. El hormigueroEl distès magazín que Pablo Motos dirigeix i presenta a Antena 3, i que aquest dijous va tenir com a convidats Iñaki López i Andrea Ropero (presentadors deLa Sexta noche), va reunir una mitjana de 2.271.000 espectadors (13%), 227.000 dels quals (8,2%) van sintonitzar el programa des de Catalunya. 

En l'àmbit català també va brillar una altra de les novetats d'aquest trimestre a TV-3 i que s'està consolidant com una aposta encertada:Katalonski. Aquest espai en què el músic islandès Halldór Már Halldór Már recorre el món buscant persones que parlin català va congregar una mitjana de 281.000 persones (12,4%).