TENSIÓ A TELE 5

Risto Mejide humilia un concursant a 'Factor X'

El comunicador va vessar un got per donar-li un "exemple gràfic" de la seva falta de talent al jove que va fracassar en la seva actuació

ristofactorx

ristofactorx

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Risto Mejide va semblar despertar aquest dimecres els fantasmes de l'OT de Tele 5 en què es recreava a criticar durament els tendres triunfitos. En la segona entrega de Factor X (Tele 5), Jairo, Factor Xun jove aspirant a cantant, va interpretar amb poc èxit (estava molt nerviós) una de les cançons de la banda sonora de 50 sombras de Grey, i encara que els quatre membres del jurat, és a dir, Risto Mejide, Laura Paussini, Fernando Montesinos i Xavi Martínez, i potser els teleespectadors, van veure que l'actuació es mereixia un no rotund (fins i tot Jesús Vázquez patia veient-lo des de bastidors), va ser Mejide qui va fer la valoració més cruel. Fins i tot humiliant.

Notícies relacionades

El publicitari va agafar un got d'aigua i va abocar el líquid a terra mentre li deia: "El got ets tu i l'aigua és el talent, ¿ho veus?", i davant d'això Montesinos no va poder callar: "Això que has fet em sembla massa humiliant. Em fa la sensació que s'han de mantenir una sèrie de llindars", li va deixar anar.

La resposta de Mejide no es va fer esperar: "T'aconsello que no em tornis a valorar a mi. Estem per valorar-los a ells", i després li va explicar que només era "un exemple gràfic" del que havien vist tots. Després del moment de tensió, el programa va continuar i tot oblidat. Menys per a Jairo.