sense acord

Oubiña demandarà la productora de 'Fariña' després de no arribar a un acord en l'acte de conciliació

Els seus advocats critiquen que s'hagi qualificat la sèrie gairebé com "una novel·la de ficció"

zentauroepp38927229 teletodo televisi n   fari a   la nueva serie de antena 3   180221090144

zentauroepp38927229 teletodo televisi n fari a la nueva serie de antena 3 180221090144 / Jaime Olmedo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Laureano Oubiña demandarà la productora de la sèrie Fariña que emet Antena 3, després de no arribar a un acord en l'acte de conciliació celebrat aquest dijous al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Pozuelo de Alarcón, han informat fonts jurídiques.

En la visteta, s'han vist les cares els representants legals d'Oubiña amb els advocats de Bambú Producciones i Atresmedia amb motiu de la rectificació que exigeix per una escena de sexe de la sèrie entre ell mateix i la seva dona, Esther Lago (ja difunta).

Durant l'acte de conciliació, els lletrats de la productora s'haurien oposat a totes les exigències que es demanaven per frenar la demanda. Segons sembla, fins i tot han arribat a afirmar que la sèrie no estava basada en fets reals, sinó que era "ficció".

"Han passat de dir que el primer capítol estava basat en fets reals, el segon, inspirat en aquells fets i ara que és gairebé una novel·la de ficció", han criticat els lletrats que porten la defensa d'Oubiña.

Per tant, seguiran endavant amb la demanda contra la cadena i Bambú Producciones per vulneració del seu dret a l'honor i la intimitat per introduir a la sèrie una escena de sexe entre ell mateix i la seva dona, Esther Lago. En principi, en la demanda es demanava un milió i mig d'euros, però aquesta quantitat podria canviar, segons les mateixes fonts.

Entre les seves exigències, reclamava que es reconegui que "s'han immiscit en el seu honor amb una rectificació en el següent capítol que s'emeti després de l'acte de conciliació".

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que Laureano Oubiña també havia presentat una petició de conciliació amb la presidenta d'Érguete, Carmen Avendaño, que va tenir lloc el 18 de gener i que va acabar sense acord, i, oer tant, es va acabar fixant judici.

Oubiña també va denunciar per atemptat al seu honor una de les conegudes com a mares coratge que van lluitar contra la droga a la comarca d'Arousa els anys 80 i 90. El judici havia sigut fixat per al 27 de febrer, però es va suspendre.