Imprevist per al 'reality'

Un fort temporal expulsa 'Supervivientes' de Cayos Cochinos

Els concursants del programa de Tele 5 han hagut de ser evacuats a causa del vent i el fort onatge

2018-04-17-sv-evacuados-editado

2018-04-17-sv-evacuados-editado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els participants del programa de Tele 5Tele 5 Supervivientes 2018 han hagut d'abandonar momentàniament l'illa acausa del fort temporal que està afectant Hondures.

Per evitar qualsevol mena de tragèdia s'ha decidit evacuar els supervivents dels Cayos Cochinos. El vent de la tempesta està provocant onades de fins a dos metres i mig d'altura.

Els concursants d'aquesta edició ja estan en un lloc segur, després d'haver passat una nit terrible, en què les fortes ratxes de vent i les pluges han fet que els participants passessin verdadera por.

La matinada s'ha fet eterna per l'intens fred i la intractable tempesta, que sacsejava els refugis dels supervivents. S'han viscut moments de tensió pànic que han sigut resolts per la direcció del programa amb una evacuació immediata.

Lara Álvarez i alguns dels 'Supervivientes' / MEDIASET

Notícies relacionades

Com ja va explicar Sandra Barneda a Conexión Honduras, el territori estava en alerta roja i, fins i tot, fa pocs dies hi va haver d'anar un helicòpter per llançar als concursants tota mena de materials que els protegissin de les perilloses condicions meteorològiques.

Així mateix, la mateixa presentadora va declarar que al programa li preocupava no tenir "els recursos necessaris per protegir-vos". Per una altra banda, ahir mateix, Lara Álvarez reiterava la seva por al temps a Hondures i confessava als espectadors que "el mar fa por". Tele 5 informa que probablement el temporal no s'aturarà aquesta nit.