CELEBRACIÓ DISCRETA

Manu Guix anuncia per sorpresa que s'ha casat

El director musical de l'Acadèmia d''OT' mostra en un tuit la seva mà i la de la seva dona, Marta Cristià, amb unes aliances

zentauroepp42621895 manu guix180322225648

zentauroepp42621895 manu guix180322225648

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Manu Guix, director musical de l'Acadèmia d''OT', no deixa de sorprendre els seus admiradors amb notícies que no tenen res a veure amb l'àmbit professional. Si en l'última edició del concurs de TVE-1 ja es va absentar d'una de les gales pel naixement de la seva filla Lua,naixement de la seva filla Lua, aquest dijous ha anunciat en el seu compte de Twitter que s'ha casat amb la seva parella, la periodista Marta Cristià.

"M'ha dit que sí', ha escrit el músic en un breu tuit, en què ha compartit una fotografia que mostra la seva mà i la de la seva ja esposa, entrellaçades, amb les aliances.

No obstant, l'anunci ha donat lloc a algun malentès, així que gairebé un parell d'hores més tard, Guix ha publicat un altre tuit aclaridor: No ens hem entès. ENS HEM CASAT AVUI!!!

Com era d'esperar, les felicitacions no han trigat gaire a arribar, començant per la de Noemí Galera, la directora de l'Acadèmia, que ha escrit: "Felicitats, guapus!!". 

Notícies relacionades

També algun 'triunfito', com Marina, s'ha congratulat per l'esdeveniment. "Espero que això signifiqui que hem de cantar en el teu casament!!!!!!!!! Enhorabona, bonic meu!!!!!", li ha dit. Altres, com Cepeda, simplement han retuitejat el missatge.

El casament de Manu Guix ha arribat en un dels moments més dolços en la vida de l'artista, que té un altre fill, l'Àlex -a més de la Lua-, amb la seva dona. A l'aclaparador èxit d''OT', s'hi suma la publicació, fa uns mesos, d'un nou àlbum, 'Després de tot', després de més de cinc anys de silenci discogràfic, i la gira dels 'triunfitos', en què participa com a membre de la banda.