DE GIRA

El llarg petó d'Amaia i Alfred que embogeix els fans d''OT'

Els dos cantants expressen el seu amor al concert de Madrid com mai abans i els seus seguidors ho celebren amb passió

undefined41849179 televisi n gala ot   operaci n triunfo180219130311

undefined41849179 televisi n gala ot operaci n triunfo180219130311

1
Es llegeix en minuts

Era la crònica d'un èxit anunciat. Els 16 concursants d'Operación Triunfo van pujar divendres a la nit als escenaris de Madrid, al Palacio de Vistalegre, recolzats per un públic devot que es va esgargamellar al comprovar que els seus ídols són de carn i ossos. 

El guió d'aquest segon xou va ser el mateix que el que van poder disfrutar les 17.000 persones que van omplir el 3 de març el Palau Sant Jordi de Barcelona en el primer concert d'aquesta gira. Un total de 37 cançons al llarg de 133 minuts. 

Moltes cobres

Notícies relacionades

Els joves que tan fidelment segueixen OT es van trobar, no obstant, amb una sorpresa molt agradable que va fer esclatar les xarxes socials. Va ser el llarg petó que es van fer Amaia i Alfred al final de Tu canción, la que representarà Espanya a Eurovisió.

La seva història d'amor ha captivat la imaginació adolescent i preadolescent de tot Espanya. No obstant, els seus petons i demostracions d'afecte en públic han sigut generalment breus, discrets, pudorosos. Amaia sempre semblava parar-li els peus al seu apassionat nòvio. Les seves cobres han sigut cèlebres. Aquesta vegada la noia de Navarra es va deixar anar i els seguidors al Palacio de Vistalegre van aplaudir i van cridar amb passió. I el mateix ha passat a les xarxes socials.