CANVI DE TERÇ

Cristina Pardo 'deixa' Ferreras

La periodista navarresa anuncia que s'acomiada d''Al rojo vivo' per afrontar nous projectes

farreras

farreras

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Han sigut gairebé cinc anys de feliç matrimoni amb Antonio García Ferreras, però, al final, Cristina Pardo vol volar sola. La periodista de La Sexta ha anunciat a les xarxes socials que tanca la seva etapa a Al rojo vivodel qual era col·laboradora i en què substituïa el veterà comunicador.

En una simpàtica foto a Instagram, en què besa el seu cap, Pardo ha donat a conèixer així la seva decisió: "Avui es tanca una etapa a Al rojo vivo. Prepararé altres projectes a La Sexta. Gràcies, Ferri. Gràcies, equip. Gràcies a tots".

Sense donar més detalls, la periodista també ha apuntat que vol iniciar una nova etapa professional. De fet, La Sexta estrenarà molt aviat noves entregues de les seves Malas compañías,  Malas compañíasprograma auspiciat per la productora de Jordi Évole, Producciones del Barrio, i que aquesta vegada se centrarà en la corrupció a Andalusia.

Notícies relacionades

La comunicadora navarresa, col·laboradora d'EL PERIÓDICO, es va incorporar a La Sexta el 2006, a l'equip d'informatius, on feia el seguiment del PP. La seva popularitat la va portar a retransmetre, amb Iñaki López, la WorldPride Madrid i les últimes campanades amb Iñaki López, de la cadena privada.

Segons han confirmat a aquest diari fonts d'Atresmedia, la periodista parlamentària María Llapart, també col·laboradora d'Al rojo vivo, serà la nova substituta de Ferreras.