Multa per a Àlex Casademunt i presó per al seu agressor

zentauroepp36906479 gente alex casademunt instagram180306164250

zentauroepp36906479 gente alex casademunt instagram180306164250

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d'Operación Triumfo ha acceptat una multa de 4 euros al dia durant tres mesos (360 euros), més 250 euros de responsabilitat civil, per la seva implicació en una baralla en una discoteca de Vigo, i el seu agressor ha sigut condemnat a un any i mig de presó.

L'atacant del cantant català, de 27 anys, un noi de 22 anys i inicials E. G. C., li va trencar un got de vidre a la cara durant la discussió, que va tenir lloc el gener del 2017, i per això ha rebut una sanció més gran.

La fiscalia demanava cinc anys de presó, però la pena ha quedat suspesa a condició que E. G. C. no delinqueixi durant aquest període i pagui la responsabilitat civil fixada en 15.000 euros, després d'arribar les parts a un acord de conformitat abans de la celebració del judici al Jutjat Penal 2 de Vigo.

Un comentari, l'origen

Notícies relacionades

Segons va informar la Policia Local el dia de la baralla, cap a les 6.25 hores es va presentar una patrulla en una discoteca del carrer de Pontevedra, on E.G.C. era a l'interior del local amb el responsable de la discoteca.

Segons les declaracions recollides pels agents, la discussió es podria haver originat a causa d'un comentari que va fer la víctima a dues noies, per qui va intercedir el suposat agressor. Enmig de la discussió, E. G. C. li va trencar el got a la cara al cantant català, que va ser evacuat a un centre sanitari, on li van aplicar diversos punts de sutura al costat de l'ull dret.