TXUPINAZO ARTÍSTIC

Amaia col·lapsa Pamplona: "Estic flipant"

Milers de fans de la guanyadora d''Operación Triunfo' omplen a vessar la plaça de l'ajuntament

zentauroepp42286541 graf8309  pamplona  03 02 2018   el ayuntamiento de pamplona180223202623

zentauroepp42286541 graf8309 pamplona 03 02 2018 el ayuntamiento de pamplona180223202623 / Villar Lopez

2
Es llegeix en minuts

Amaia Romero, guanyadora d''Operación Triunfo', s'ha mostrat "emocionada" per la rebuda que li ha brindat Pamplona aquest divendres, 23 de febrer, on ha sigut aclamada per milers de pamplonesos a la plaça Consistorial.

Romero, que ha anat a les 18.00 hores a una recepció oficial que li ha ofert l'Ajuntament de Pamplona, ha assegurat que estava "flipant". "Estava preocupada per si vindria algú, a sobre amb el fred que fa", ha assenyalat.

La també representant d'Espanya a EurovisióEurovisió, que ha estat acompanyada del concursant d''OT' Alfred García, ha anat afònica a l'Ajuntament de Pamplona, així que no ha pogut cantar, com estava previst. No obstant, sí que ha interpretat al piano 'City of stars', i l'Alfred l'ha acompanyat amb la veu.

Durant la recepció, l'alcalde de Pamplona ha exalçat Amaia Romero i ha destacat la seva formació musical en centres de l'ajuntament de la capital navarresa.

La guanyadora d''OT' ha sortit al balcó de l'ajuntament, on l'esperaven els fans. S'ha disculpat per no poder cantar degut a l'afonia i s'ha limitat a entonar un "gràcies per venir". També ha pronunciat les tradicionals paraules del txupinazo dels Sanfermines: "Visca Sant Fermí, Gora San Fermín".

Després ha reconegut als periodistes que li faria "molta il·lusió" llançar el txupinazo, encara que ha reconegut que "potser hi ha gent més apropiada per tirar-lo, o gent que també s'ho mereix molt, com ara organitzacions socials, però em faria il·lusió".

El suport de la seva terra

Amaia Romero ha explicat que durant els mesos que ha passat a l'Acadèmia d''Operación Triunfo' "sentia el suport de Pamplona". "Durant aquests mesos a l'Acadèmia heu vist que jo em sento moltíssim de Pamplona i li tinc moltíssim afecte a aquesta ciutat", ha destacat.

Tot i haver anat a la recepció amb unes paraules anotades per intervenir en la recepció, ha explicat que "tot el que he dit ho sento de veritat, no ho estic llegint literalment".

Durant l'acte, Amaia Romero ha explicat: "La música ha sigut la meva gran passió i sobretot el piano". "També m'agrada moltíssim cantar, des que era petita, gràcies a tota la meva família, també perquè al final sempre m'han recolzat i he estat sempre envoltada de música, tant per la família de la meva mare com per la del meu pare", ha explicat.

La cantant ha agraït als fans que han comprat les entrades per al concert de la gira d''Operación Triunfo' a Pamplona i ha apuntat que "són molt cares".

Notícies relacionades

L'Alfred també s'ha dirigit al públic cantant una part de 'Tu canción', el tema que interpretarà amb l'Amaia a Eurovisió, cosa que ha desencadenat la passió entre els fans, que l'han acompanyat cantant des de la plaça.

Després, tots dos han tornat a l'interior de la plaça Consistorial per continuar amb la recepció en un ambient més distès. Els fans han seguit als voltants de la Casa Consistorial, a la porta davantera i posterior, esperant poder veure l'Amaia i l'Alfred al sortir de l'ajuntament.