BASILEA-MANCHESTER CITY DE CHAMPIONS

Susana Guasch s'enfada amb Guardiola per negar-li una entrevista

Una reportera de la cadena acusa l'entrenador de triar TV-3 per "poder parlar dels seus llaços grocs"

guardiola

guardiola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

La periodista esportiva Susana Guasch no es va prendre gens bé la plantada a La Sexta de Josep Guardiola al final del Basilea - Manchester City de Champions, i va acusar l'entrenador català d'utilitzar TV-3 com a "altaveu" per poder parlar dels seus "llaços grocs”. La raó d'aquesta sorprenent pulla està en el fet que Guardiola va triar el canal autonòmic català per a l'entrevista televisiva postpartit de la Lliga de Campions, i va deixar amb un pam de nas Atresmedia, i això va originar el monumental cabreig de la seva reportera.

TV-3 i La Sexta van ser les cadenes espanyoles que van retransmetre el partit en directe, però el míster del Manchester City es va decantar per la catalana, a part de parlar per a una cadena suïssa (el partit es va disputar a Basilea) i una d'anglesa. Guasch no va tenir cap problema a llançar les seves pulles contra Guardiola quan va entrar en directe per participar en El partidazo de COPE i el seu presentador, Juanma Castaño, li va preguntar: "¿Què ha dit Guardiola, Susana?". La reportera es va desfogar: "Doncs mira, precisament acabo de sortir ara mateix de la zona reservada per a televisions, i només ha volgut parlar amb tres televisions, i no l'he pogut escoltar perquè he vingut ràpidament aquí a la zona mixta per intentar que tu tinguis algun protagonista, que jo no n'he tingut".

Notícies relacionades

Castaño va captar de seguida el missatge i li va dir: "Em sembla fantàstic. Entre les tres televisions, no hi havia Atresmedia, ¿oi?". La resposta va ser contundent. "Doncs no. Ell està amb la televisió anglesa, amb la suïssa i ha triat la tercera evidentment TV-3, que és el seu altaveu per poder parlar dels seus llaços grocs i de les coses que a ell li agraden", va assegurar, en referència als llaços amb què es reclama la llibertat dels polítics presos catalans. Guardiola ha lluït en reiterades ocasions aquest distintiu per solidaritzar-se amb aquests polítics, gest que va repetir, evidentment, a les tres entrevistes concedides després del Basilea-Manchester City.

Això sí, durant l'entrevista amb TV-3 no es va dir res del llaç que portava ni de la situació dels líders polítics catalans a la presó. Tot va ser futbol.