Després d'un trasplantament de cor

Noves complicacions de salut per a Salvador Sobral

La premsa portuguesa parla de problemes als ronyons, encara que la situació s'ha estabilitzat

lmmarco38419635 portugal s salvador sobral performs the song  amar pelos doi170919130200

lmmarco38419635 portugal s salvador sobral performs the song amar pelos doi170919130200 / GLEB GARANICH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'estat de salut de Salvador Sobral, el guanyador de l'última edició del festival d'EurovisióEurovisió, torna a generar preocupació, després d'haver rebut el 9 de desembre un trasplantament de cor que esperava des de feia uns mesos.

Després de l'anunci que el músic portuguès havia sortit de l'uci i havia sigut traslladat a planta, i fins i tot havia iniciat la seva rehabilitació mostrant una evolució "dins del que s'esperava" segons el comunicat mèdic, alguns diaris lusitans informen ara de noves complicacions en el seu estat de salut.

El diari portuguès Correio da ManhãCorreio da Manhã diu que els últims dies Sobral ha tingut "problemes als ronyons i al sistema urinari", encara que informa que la situació ha sigut "estabilitzada" gràcies a la medicació subministrada per l'equip mèdic de l'Hospital Santa Cruz de Lisboa, on està ingressat.

Recuperació llarga

Notícies relacionades

A mitjans de desembre, després d'haver-se sotmès al trasplantament de cor, el cap de l'equip mèdic que va operar el guanyador d'Eurovisió va afirmar que, encara que el procés de recuperació del músic serà llarg, s'espera que pugui tornar a tenir una vida "completament normal".

A més, va subratllar el bon ànim de l'intèrpret, que havia desitjat bona sort als cirurgians i els havia demanat que posessin música clàssica durant la intervenció.