a national geographic

Banderas, transformat en Picasso

L'actor roda a Budapest la segona temporada de la sèrie 'Genius'

picasso

picasso

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Antonio Banderas ha complert finalment un somni llarg temps acariciat: interpretar el pintor malagueny Pablo Picasso. National Geographic ha llançat les primeres imatges promocionals de l’actor malagueny caracteritzat com l’artista, captades durant el rodatge de la segona temporada de la sèrie televisiva Genius, centrada en el pintor espanyol, que aquests dies té lloc a Budapest. L’estrena als canals de National Geographic a tot el món està previst per a la primavera que ve.

A més de Budapest, el rodatge s’ha desenvolupat també a Màlaga, ciutat natal tant del pintor com de l’actor, i a Sitges, una visita que Banderas va aprofitar per anar a Barcelona i visitar alguns monuments, com la Sagrada Família, acompanyat per la seva filla, Stella del Carmen.

Notícies relacionades

Antonio Banderas, de 57 anys, va convèncer el productor per rodar a la seva ciutat natal. Era el seu personatge desitjat i l’oportunitat li ha arribat per a la televisió després de no aconseguir-ho en el cine. «Alguns factors canvien, però a mi m’afavoreixen, m’agrada rodar ràpid», va explicar l’actor, que se sotmet a dues hores de maquillatge per a la seva caraterització.

Aquesta segona entrega de la sèrie Genius –la primera va versar sobre Einstein i la va interpretar Geoffrey Rush –narra en 10 episodis la intensa vida del pintor.

Antonio Banderas, com a Picasso / N / ational Geographic / dusan martincek