Agressió verbal

Taxistes en vaga increpen Manuela Velasco

L'actriu ha sigut insultada per un grup de vaguistes quan el conductor de la productora la portava a casa

Els agressors han donat cops al cotxe, els han llançat ous i li han cridat expressions masclistes

manuela-velasco

manuela-velasco

1
Es llegeix en minuts
Agències

L'actriu i presentadora de televisió Manuela Velasco assegura que ha sigut increpada aquest dimecres per un grup de taxistes que secunden la vaga de 24 hores a tot l'Estat, segons ha explicat la intèrpret en el seu compte d'Instagram. Els vaguistes han donat cops també al cotxe en què viatjava i han proferit insults masclistes contra ella i el conductor del vehicle, un treballador de la productora.

Segons ha explicat l'actriu de sèries com 'Velvet', 'Águila Roja' i 'Traición', acabada d'estrenar, en el seu compte de la xarxa social Instagram, l'agressió s'ha produït quan un company del servei de transports de la productora Bambú Producciones, amb qui roda actualment la sèrie de TVE-1, l'ha portat fins a casa.

Notícies relacionades

En aquell moment, un grup de taxistes han clavat cops al cotxe i han agredit "verbalment" els seus ocupants, "sense preguntar primer". A més, els han tirat "ous i objectes" i els han cridat expressions com "ves a menjar polles a Antena 3, pessetera" i l'han amenaçat dient: "Ja ens encarregarem que ningú et vegi a la tele".

En el missatge, la guanyadora d'un Goya per la pel·lícula 'REC' ha escrit el següent: "Tota la vida he sigut usuària del servei de taxi de Madrid i és el mitjà de transport que més faig servir. No tinc ni Uber ni Cabify. Aquests dies escolto i entenc les reivindicacions dels taxistes i la vaga d'avui. Per això em sap molt greu el que ha passat aquest matí". Després de relatar els fets, l'actriu finalitza amb un "AIXÍ NO" i "de les floretes MASCLISTES en parlem un altre dia".