ESCÀNDOL AL 'REALITY'

Denúncia per abusos sexuals a 'Gran hermano'

Un directiu de Tele 5 va ser qui va avisar del possible delicte la Guàrdia Civil

josemariagh

josemariagh

1
Es llegeix en minuts

Encara que aquesta ultima edició del veterà 'Gran hermano' estava passant amb més pena que glòria, un nou escàndol ha tornat a posar en un desagradable primer pla el veteraníssim 'reality show''reality show' de Tele 5; una polèmica que, per a més 'inri', se situa dintre de l'actual allau de denúncies dels menyspreables abusos sexuals. Així, i segons ha publicat el diari digital 'El confidencial', la Guàrdia Civil està investigant un possible cas d'abusos sexuals a la casa de Guadalix de la Sierra, on estan tancats els concursants de 'Gran hermano Revolution', títol de la 18a edició del programa.18a edició

Tal com avança aquest diari digital, la denúncia se centra en un dels concursants del xou',  José María López Pérez, que podria haver mantingut relacions sexuals no consentides amb una altra concursant (que és a més la seva parella), Carlota Prado Alonso, quan aquesta semblava trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Va ser el mateix director de continguts del 'reality show' que va anar personalment, dissabte passat, a la 1.30 hores, a la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo (Madrid) per denunciar el possible abús sexual.

Des de Tele 5, no han volgut ni confirmar ni desmentir aquesta informació, i s'han remès a la nota oficial que es va fer pública aquest diumenge, 5 de novembre, durant el debat setmanal del 'reality' que modera Jordi González. Però en aquest espai no es va donar cap aclariment sobre el motiu de la inesperada sortida. Aquesta falta d'informació va provocar malestar entre els seguidors, tal com s'ha pogut comprovar posteriorment pels comentaris i crítiques a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Al programa de diumenge, Jordi González es va limitar a llegir el comunicat oficial de Tele 5 i, a continuació, va remarcar que l'únic expulsat era José María, mentre que Carlota "ha estat amb un equip de psicòlegs que li han aconsellat que es mantingui fora de la casa i dijous podria reincorporar-s'hi".

A més de llegir-lo davant les càmeres Jordi González, aquest comunicat oficial de Tele 5, en què s'assenyala que José María López ha sigut expulsat pel que considera una "conducta intolerable", també ha aparegut en un tuit del compte de 'Gran hermano Revolution':