concurs musical

'OT' torna líder d'audiència però amb fallades tècniques

Les xarxes critiquen els galls, l'excés de nervis i els errors de so

ot

ot

1
Es llegeix en minuts

'Operación Triunfo' va tornar aquest dilluns, 23 d'octubre, a TVE-1 com a líder d'audiència, però amb moltes fallades tècniques, com van ressaltar les xarxes.

El concurs musical de TVE-1, ara presentat per Roberto Leal,Roberto Leal va ser el més vist del dia en el global d'Espanya, amb 2.558.000 teleespectadors i un 19% de quota de pantalla, i va superar per la mínima la potent 'La que se avecina' de Tele 5 (2.556.000 i 17,6%) i a 'La casa de papel' d'Antena 3 (1.737.000 i 10,7%).

No destaca a Catalunya

Però a Catalunya no va tenir tant èxit: aquí no va passar del desè lloc, amb 278.000 seguidors (14,1%), i va quedar superada per espais com 'Merlí' (496.000 i 16,4%) i 'La que se avecina' (279.000 i 13,4%).

Notícies relacionades

El retorn del famós 'talent show' musical va ser molt comentat a les xarxes, que van incidir en els errors tècnics, els galls dels concursants i l'excés de nervis. "En general heu sigut tots bastant catastròfics", els va deixar anar la nova directora de l'Acadèmia, Noemí Galera, a la nova fornada de 'triunfitos'.  

Els nervis no només van estar presents per part dels concursants, sinó també del presentador, cosa que tampoc li va passar per alt a Rosa López, la guanyadora del primer 'OT' i convidada d'honor ahir a la nit. "Com més aviat et treguis el palet d'aquí... millor", li va deixar anar amb sorna al presentador, que es va prendre el comentari amb humor.