missatge a Rajoy i Puigdemont

El significat del nou bigoti de Buenafuente

El presentador de 'Late motiv' assegura que no se'l traurà fins que no vegi parlar el president del Govern central i el de la Generalitat

buenafuente

buenafuente

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Després de dues setmanes de baixaAndreu Buenafuente va tornar ahir a la nit al programa del canal #0 de Movistar+ 'Late motiv' amb un nou 'look': amb un bigoti que, va confessar, es deixava a manera de promesa, ja que no se'l traurà "fins que no vegi parlar Rajoy i Puigdemont".

"D'acord, tu diràs: Andreu, et quedarà el bigoti com una morsa o com un viking", va fer broma sobre el temps que pot passar fins que no hi hagi una trobada entre el president del Govern central i el de la Generalitat. "Bé, doncs quan poseu la tele i aneu veient el desenvolupament del bigoti, significarà tot el que s'està enquistant... els meus pèls", va afegir.  

El 'showman' també va aprofitar el seu monòleg de la nit per treure suc de l'actualitat catalana utilitzant fins i tot la malaltia que l'ha mantingut dues setmanes allunyat del plató de 'Late motiv', en què l'han substituït David Broncano, Berto Romero, Raúl Cimas i Javier Coronas.

"Aznarosi"

Notícies relacionades

"Deveu pensar: ¿a aquest 'hipster' què li ha passat? ¿Què ha tingut, Aznarosi?", va començar Buenafuente, per després anunciar que havia tingut "prostatitis". "És com una puntada de peu als ous, però que ningú t'ha donat. Se m'han inflamat parts baixes del cos, molt d'acord amb els temps actuals", va explicar. "He estat dues setmanes sense menjar, estirat i ensenyant el cul. ¡Vaja, com un erasmus!", va ironitzar.

Buenafuente va culpar les pastilles que ha hagut de prendre aquests últims dies, la febre i "l'estat de bogeria" provocat per la seva malaltia d'haver vist imatges sorprenents: "Un vaixell amb una lona gegant amb un Piolín en què hi havia policies; vaig veure Rajoy parlant de proporcionalitat; milers de banderes espanyoles a BarcelonaVargas Llosa criticant el nacionalisme, i líders independentistes dient que el nombre de vots no importava". "¡Fins i tot vaig veure imputats de la 'Gürtel' defensant la legalitat!", va dir fent broma.