per a l'última temporada

'Joc de trons': 15 milions de dòlars per episodi

David Benioff i D. B. Weiss dirigiran l'últim capítol de la sèrie

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Els fans de 'Joc de trons' van coneixent detalls de la que serà la vuitena i última temporada de la famosa sèrie. Després d'anunciar-se que la cadena HBO ha decidit rodar múltiples finals alternatius per protegir-se contra possibles filtracions, ara ha transcendit el nom dels directors dels episodis i l'astronòmica xifra que costarà cada capítol: ni més ni menys que 15 milions de dòlars cadascun, segons afirma 'Variety'.

Encara que només seran sis capítols els que posaran punt final a la ficció (per tant serà una temporada més curta), els episodis seran més llargs del que és habitual.

Seran quatre els directors que estaran al capdavant d'aquesta última tanda d'episodis: David Nutter (que ja ha dirigit sis capítols de la sèrie, inclòs 'Las lluvias de Castamere'), Miguel Sapochnik (n'ha dirigit quatre, com 'Casa Austera' i 'La batalla de los bastardos') i els mateixos 'showrunners' de la sèrie, David Benioff D. B. Weiss.

Batalles espectaculars

Notícies relacionades

Amb el pressupost de 15 milions de dòlars per episodi, l'última temporada de la sèrie promet múltiples i espectaculars batalles, tenint en compte que la més important, la que capitanejaran els protagonistes contra els temibles caminants blancs liderats pel Rei de la Nit, encara ha d'arribar.

A falta de conèixer la data d'estrena d'aquesta última tanda d'episodis, tot apunta que seria a finals del 2018 o fins i tot a principis del 2019. Això sí, els fans poden fer més suportable l'espera amb la gran exposició sobre la sèrie que s'inaugurarà a Barcelona el 28 d'octubre, el concert de la banda sonora al Palau Sant Jordi al maig i la preqüela de la ficció en versió animada que ja està disponible a Youtube.