PROGRAMA SOLIDARI

Helena Garcia Melero presentarà 'La Marató'

El macroprograma de TV-3 se celebrarà el diumenge 17 de desembre i recaptarà fons contra les malalties infeccioses

helena-garcia-melero

helena-garcia-melero

1
Es llegeix en minuts

La periodista Helena Garcia Melero presentarà al desembre la pròxima edició de 'La Marató' de TV-3veterà macroprograma solidari que en aquesta pròxima edició recaptarà fons per a la investigació sobre malalties infeccioses, segons ha informat aquest dilluns, 18 de setembre, la televisió autonòmica catalana en un comunicat.

Garcia Melero (Barcelona, 1968), que ja va presentar l'edició anterior de 'La Marató' amb el periodista Ramon Pellicer,Ramon Pellicer, s'incorporarà a la presentació i l'elaboració dels continguts del programa des de l'inici per conèixer a fons la realitat de les persones afectades per aquestes malalties.

Notícies relacionades

La 'telemarató', que se celebrarà el diumenge 17 de desembre, recupera aquest any el model de presentador únic, i durant els pròxims mesos la nova presentadora es dedicarà exclusivament a l'elaboració de l'espai, que ocuparà gairebé tota la graella horària dominical de la primera cadena catalana.

"La Marató' sempre fa molta il·lusió, són 15 hores, però espero comptar amb la col·laboració de tots els companys de TV-3 i Catalunya Ràdio", ha comentat la periodista catalana, que aquest 2017 celebra 25 anys que va entrar a treballar a Televisió de Catalunya.