Recés obligat

L'huracà 'Irma' paralitza els rodatges de sèries i pel·lícules

'The Walking Dead' i dues pel·lícules de Marvel, entre les produccions que han hagut de suspendre les gravacions

walking

walking

1
Es llegeix en minuts

Els devastadors efectes de l'huracà 'Irma', que ha arrasat Cuba (on ha provocat la mort de 25 persones) i zones senceres del sud dels Estats Units, no sols han provocat el caos a les zones urbanes, sinó que també ha trasbalsat els plans de rodatge de les milionàries superproduccions audiovisuals. Així, sèries de televisió com 'The Walking Dead' o pel·lícules com 'Vengadores 4' o 'Ant-Man y la Avispa' han hagut de suspendre les seves respectius gravacions pel perill que suposava treballar amb l'espectacular tempesta sobre ells.

La vuitena temporada de 'The Walking Dead', en què Rick i companyia s'enfrontaran de nou al malvat Negan i als zombis, ha suspès el rodatge perquè el governant de l'estat de Geòrgia, localització on s'ha gravat la gran majoria de les temporades, ha declarat l'estat d'emergència a tota la zona. S'espera que en les pròximes hores la cadena AMC, propietària de la coneguda sèrie, decideixi si reprèn o no el rodatge. Aquesta és la segona vegada que aquesta popular producció es veu obligada a apagar bruscament les càmeres: al juliol passat un dels especialistes va patir una caiguda mortal en una escena, i se'n va ordenar la suspensió temporal.

Notícies relacionades

L'altra gran sèrie de televisió que també ha hagut de posposar les seves preses a la regió és 'The Originals', el popular spin-off de 'Crónicas Vampíricas' ('The Vampire Diaries'). 

A més de les produccions per a la petita pantalla, també dos pel·lícules d'estrena a la gran pantalla de l'univers Marvel també hauran d'esperar. Actualment, la productora Pinewood Studios està filmant la quarta entrega de 'Los Vengadores', la continuació de 'Infinity War', en què els superherois s'enfrontaran de nou al malvat Thanos. No és l'única superproducció que Pinewood Studios ha hagut de paralitzar, ja que també segueix pendent de filmar la seqüela 'Ant-Man y la Avispa'.