UN LLARG ADEU

El final de 'Joc de trons' pot trigar anys

La complexitat de la producció fa que els responsables sospesin la possibilitat d'arribar al 2019

zentauroepp39846456 this image released by hbo shows vladimir furdik as the nigh170829102908

zentauroepp39846456 this image released by hbo shows vladimir furdik as the nigh170829102908

1
Es llegeix en minuts

Encara no hi ha hagut temps de pair l'últim que ha ofert la cadena de pagament nord-americana HBO amb el final de la setena temporada de 'Joc de trons', que la gran pregunta sobrevola ja més enllà de Ponent: ¿Quan s'estrenarà la temporada final? Doncs, segons tots els indicis, s'haurà d'esperar bastant per veure-la. Fins i tot pot ser que més d'un any. La data més probable, cap al 2019.

Notícies relacionades

L'ambigüitat amb què parlen d'aquests càlculs a HBO no estranya a ningú. Malgrat haver confirmat recentment que els rodatges de la vuitena temporada començaran a l'octubre,octubre també és cert que aquesta serà la producció més llarga de tota la sèrie. Segons fonts de la revista especialitzada 'The Hollywood Reporter', "s'allargarà fins a l'agost del 2018", i marca un calendari de rodatge de 10 mesos.

Això suposa el doble del temps que la companyia ha dedicat a la resta de temporades de la macroproducció basada en l'univers de 'Cançó de gel i foc','Cançó de gel i foc', i això deixa una idea de l'ambició del projecte. Afegint a aquest termini els treballs de postproducció necessaris, es pot entendre que els comptes dels responsables de l'obra indiquin que el final definitiu de 'Joc de trons' no vegi la llum fins a l'any 2019.

Temes:

HBO Joc de trons