TELE PER 'STREAMING'

Amazon es riu dels superherois

La companyia nord-americana entra en la moda audiovisual amb la sèrie satírica 'The Tick'

tick

tick

1
Es llegeix en minuts

Els superherois campen lliurement per tota mena de pantalles, especialment les de televisió. Però hi ha qui considera que aquesta moda audiovisual comença a ser carregosa i ha decidit riure-se’n. Així, el gegant del comerç Amazon, que segueix apostant fort pel negoci televisiu, acaba d’estrenar per als seus clients The Tick, una sèrie que parodia els personatges que van néixer en els tebeos de Marvel i DC Comics, i que ara són legió a Hollywood.

Estrenada divendres passat, The Tick (que es podria traduir com a paparra) està protagonitzat per un antisuperheroi que es caracteritza per ser un personatge excèntric que no recorda quins són els seus orígens i que apareix disfressat amb un uniforme de licra de color blau elèctric i uns sensors/antenes al cap. Tot i anar guarnit així, la veritat és que en el món dels superherois és molt poc conegut.

Tal com Batman tenia Robin, ell té un company d’aventures, Arthur (Griffin Newman), que l’ajuda a lluitar (de forma bastant incompetent) contra uns malvats bastant peculiars, que responen a noms com Ramsès IV, Senyora Lint, El Terror i Overkill.

«Està ambientat en el món real, on existeixen altres superherois..., de fet, jo també soc un superheroi, però, bé, fins i tot els superherois amb qui coincideixo pensen que soc estrany», va explicar en la presentació de la sèrie l’actor anglès Peter Serafinowicz (Guardianes de la galaxia, John Wick 2), que encarna el personatge principal.

 / Brent N. Clarke (Invision/AP) / L'actor anglès Peter Serafinowicz, en la presentació de 'The Tick'.

Notícies relacionades

Així, Amazon segueix la seva pugna per fer-se un espai entre els grans de la ficció audiovisual en un terreny que ja està molt utilitzat, però ho fa amb diferències evidents. Davant d’Ironman, Batman, Superman i Wonder Woman al cine, i Gotham, Agentes de S.H.I.E.L.D i Los Defensores a la televisió, planta cara amb The Tick.

Tot i que no ha aconseguit ser gaire popular, The Tick té una llarga història. El va crear el dibuixant Ben Edlund el 1986, i ha tingut dues adaptacions a la televisió: com una sèrie de dibuixos animats, el 1994 (se’n van emetre tres temporades), i el 2001, com una sèrie d’imatge real (només va tenir nou episodis).