confessió a Tele 5

Lucía Etxebarria: "Em van robar als Sanfermines mentre practicava sexe al carrer"

'Mad in Spain' va debatre les actituds ciutadanes en les festes populars

lucia

lucia

1
Es llegeix en minuts

Degut a l'emissió de la Supercopa, Tele 5 va desplaçar aquest diumenge 'Mad in Spain' al 'late night'. I, encara que el programa de debat presentat per Jordi González i Nuria Marín es va veure perjudicat en les audiències amb aquest canvi, el cert és que a les xarxes ha seguit donant molt joc... Sobretot per unes declaracions de l'escriptora Lucía EtxebarriaLucía Etxebarria, col·laboradora habitual de l'espai.  

Aprofitant que aquests dies se celebren moltes festivitats locals, 'Mad in Spain' va abordar el tema 'Festes populars, ¿un orgull o una vergonya?'.

Disbauxa i alcohol

Al llarg del debat, els que estaven al bàndol que defensava que les festes s'han convertit en una vergonya esgrimien les actituds incíviques i la disbauxa de molts ciutadans, relacionades en la majoria dels casos amb l'abús de l'alcohol

Notícies relacionades

A favor d'aquesta opinió es va posicionar Etxebarria, que, no obstant, va reconèixer haver "fet de tot menys torturar animals" en aquestes festes. I va sorprendre l'audiència amb una confessió: "M'ho van robar tot en uns Sanfermines quan estava completament borratxa practicant el sexe al carrer". "M'ho mereixia", va reconèixer.

L'escriptora va seguir defensant la seva posició en contra del descontrol en les festes al·legant que ara s'havia sobrepassat un límit: "Els joves han perdut el nord amb l'alcohol", va sentenciar.

Temes:

Festes Telecinco