La màgia d'Antonio Díaz fascina a Catalunya

El programa de TV-3 'Res és impossible' va ser el més vist dijous a la nit

1
Es llegeix en minuts

Els fascinants trucs de màgia que fa, a peu de carrer, el mag Antonio Díaz van tornar a fascinar el gruix de l'audiència a Catalunya. Així, el programa que protagonitza el popular il·lusionista a TV-3, 'Res és impossible', ha tornat a ser, un dijous més, el més vist de la nit catalana.

Segons dades de l'empresa Kantar Media, el xou del conegut Mago PopMago Pop va reunir una mitjana de 230.000 persones, amb un 12,2% de quota.

Darrere de 'Res és impossible' apareix en el 'prime time' la pel·lícula de Tele 5 'Un lugar para soñar', producció dramàtica protagonitzada per Matt Damon i Scarlett Johansson que va congregar 179.000 persones (10,6%). De fet, aquest film també va ser un dels espais destacats en el conjunt d'Espanya, amb una mitjana d'1.465.000 espectadors (12,5%).

Notícies relacionades

Això sí, 'Un lugar para soñar' va quedar darrere del veterà programa documental de TVE-1 'Españoles por el mundo', espai centrat en aquesta ocasió en Tunísia i que va reunir una mitjana d'1.473.000 espectadors (11,7%). Amb aquesta xifra, l'espai bat el seu rècord de la temporada.

Cal destacar la bona acceptació que segueix tenint un altre insigne veterà de la primera cadena estatal, 'Viaje al centro de la tele', 'Viaje al centro de la tele', divertit espai que recopila amb enginy algunes de les millors imatges que guarden els arxius de TVE. Aquest dijous, 10 d'agost, el programa, que va recuperar algunes de les entrevistes més importants (i també surrealistes) de la seva videoteca, va reunir una mitjana d'1.427.000 teleespectadors (11,7%), dels quals 169.000 (8,8%) eren a Catalunya.