audiències de juliol

Tele 5 manté el liderat a Espanya i a Catalunya

La final de 'Supervivientes' es corona com el més vist del mes, mentre TV-3 queda relegada a un segon lloc

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts

Per sisè mes consecutiusisè mes consecutiuTele 5 s’ha coronat com la cadena més vista a tot Espanya al juliol, amb un 13,8% de quota de pantalla. A Catalunya, la privada també repeteix com a líder d’audiència amb un 10,7% de 'share' i supera una altra vegada TV-3, que és la segona més vista entre els catalans amb una quota del 10,1%.

    

Segons dades de Barlovento Comunicación extretes de Kantar Media, malgrat mantenir el liderat, Tele 5 va baixar d’audiència respecte al mes de juny, passant del 14,4% al 13,8%. Una tendència global marcada per l’inici de les vacances, que han seguit també la resta de cadenes, menys les temàtiques de pagament, que són les úniques que han crescut, en part arrossegades pel fenomen de 'Juego de tronos'. El seu visionat en diferit a Movistar Series Xtra va tenir 561.000 espectadors.

    

L’única cadena que s’ha mantingut igual ha sigut Cuatro que, a més de consolidar el seu 6,4% de quota de pantalla, ha aconseguit superar al juliol La Sexta.

  

 L’emissió més vista del mes en el global d’Espanya ha sigut la final de 'Supervivientes', el 20 de juliol, amb una mitjana de 3.441.000 fans i 33,1% de quota. En canvi, a Catalunya, ho va ser el documental 'Las cloacas de Interior', que va emetre TV-3 dimarts 18 de juliol i que va tenir una mitjana de 766.000 espectadors i una quota del 30,1%, rècord del programa 'Sense ficció'. Gràcies a això, i als programes d’horari estrella, TV-3 ha liderat la franja del 'prime time'. 

Notícies relacionades

    

Tot i això, Tele 5 segueix un mes més com a líder en la demarcació catalana al davant de la cadena autonòmica: 10,7% (va tenir un 11,2% al juny) per un 10,1% de TV-3 (10,6% al juny).