tensió a Tele 5

Sonia Monroy l'arma a 'Sábado deluxe'

La convidada va sortir del plató al crit de "¡Pocavergonyes!' i donant cops a una de les càmeres del programa

sonia-monroy

sonia-monroy

1
Es llegeix en minuts

'Sábado deluxe' va viure aquest dissabte un moment d'alta tensió amb la visita de Sonia MonroyL'excomponent de les Sex Bomb va anar al programa presentat aquest estiu per María PatiñoMaría Patiño per mostrar el seu nòvio, però la visita es va torçar a l'emetre's unes imatges del seu passat amorós que no li van acabar d'agradar.

"¡Sou uns pocavergonyes! Vinc enamorada a ensenyar el meu marit...", va començar cridant Monroy per acabar abandonant el plató amb la seva parella (que semblava que no entenia el que estava passant) i donant cops a una de les càmeres.

"Espanya és una merda!", li va cridar a l'atònita presentadora, que va sortir corrent al seu darrere demanant una explicació. 

Notícies relacionades

"¿És normal que vingui amb el meu marit i em poseu aquesta merda?", li va contestar a Patiño abans d'agafar-li el micròfon i llançar-lo amb fúria a terra. 

Disculpes

Poc després, la convidada va tornar al plató plorant per demanar disculpes. "M'he posat molt nerviosa perquè venia amb molta il·lusió. M'han encantat els esquers que heu posat, però m'he posat nerviosa al veure la resta. Fa molt temps que lluito en un altre país, estic molt enamorada. No només Penélope Cruz i Bardem mereixen respecte, jo també he lluitat. Això forma part d'un passat que per respecte al meu marit no m'heu de posar aquí", es va justificar.

Temes:

Telecinco